Працюємо під час ВС

Обробка укосів

Немає в наявності
Продавець: ВІКНА+
Обробка укосів
Обробка укосів для стандартного вікна гіпсокартоном 600 грн і пластиком 700 грн, для тристулкового вікна і балконного блоку гіпсом 700 грн і пластиком 800 грн.
Віконний укіс - це частина стіни, яка прилягає до віконного отвору, а установка укосів - це наступний етап після монтажу самого вікна. При заміні вікон у Вашій квартирі або будинку потрібно враховувати, що товщина сучасних пластикових вікон менше товщини дерев'яних вікон, встановлених при будівництві будівлі. Після заміни вікна на внутрішніх укосах по периметру вікна залишається необроблена смуга шириною від 5 до 30 см в залежності від конструкції будівлі. Укоси після установки вікна потрібно обробити, щоб проріз мав завершений вигляд.

Компанія «Вікна +» пропонує два способи обробки віконного отвору:

Обробка укосів пластиком

має ряд переваг, які роблять їх популярними в сучасних квартирах і офісах:

◦ пластикові укоси надійні і прості в експлуатації;

◦ вони добре поєднуються з пластиковим вікном, можуть бути як білими, так і кольоровими або мати «фактуру під дерево»;

◦ Пластикові укоси володіють всіма перевагами пластикових вікон, такими як звуко- і теплоізоляція, екологічність та естетичність.

Стінова панель являє собою білу, гладку, пустотні панель з поперечними ребрами жорсткості товщиною 10мм.

При обробці укосів стіновими панелями ми обов'язково проводимо утеплення віконного отвору мінеральною ватою або монтажною піною.

Обробка укосів вологостійким гіпсокартоном

Вологостійкий гіпсокартон - це екологічно чистий, нетоксичний будівельний матеріал, який виготовляється шляхом напівсухого пресування гіпсової в'язкої суміші та розпущеної целюлозної макулатури. Він володіє високою жорсткістю, теплоізоляцією (завжди теплий на дотик), підвищену вогнестійкість, а також має властивість підтримки оптимальної вологості приміщення шляхом поглинання зайвої вологи і виділення назад при її нестачі в навколишньому середовищі.

Перевага гіпсокартонних укосів перед пластиковими полягає у відносно недорогій вартості матеріалу, а також можливість швидкого усунення що виникли механічних пошкоджень, тобто немає необхідності розбирати укіс, а досить прошпаклевать пошкоджену ділянку і пофарбувати його заново. Основним недоліком таких укосів є тривалий час виконуваних робіт, яке займає, в залежності від температурно-вологісного режиму навколишнього середовища від 1-го до 2-х днів, до того ж необхідно проведення мокрих штукатурно-малярних робіт. Кріплення листів гіпсокартону здійснюється або на клей, або на металевий або дерев'яний каркас. Тип кріплення укосів вибирається від форми і конфігурації оброблюваної отвору. Щоб уникнути проникнення вологи і запобігання утворенню грибка, перед монтажем проводиться обробка поверхні укосу вологостійким просоченням. Для підвищення теплоізоляційних властивостей додатково утеплюємо укоси монтажною піною або мінватою, всі стики обробляємо герметиком.

Також не можна забувати про обробку зовнішніх укосів.

Зовнішній укіс вікна - простір стіни між віконною коробкою і зовнішньою стіною будівлі. Поділ укосів на зовнішні і внутрішні вельми умовно, оскільки і ті й інші є частиною одного і того ж віконного отвору, але укоси зовні і всередині виконують абсолютно різні функції.

Грамотно оброблені зовнішні укоси вікон будуть надійно захищати монтажні шви від попадання в них вологи. Потрапляє в монтажну піну вода, по-перше, погіршує її теплоізоляційні якості, а, по-друге, викликає руйнування матеріалу, як при постійному замерзанні / відтаванні, так і за рахунок розширення при замерзанні.

І нарешті, піна, якої запінюється шви при монтажі пластикових вікон, в принципі, не призначена для відкритого використання. Піна чутлива до ультрафіолетового випромінювання. При експлуатації на сонці, як не дивно, піна руйнується вже через пару років.

Таким чином, обробка укосів - дуже важливий заключний процес установки вікон, пов'язаний з дотриманням певних правил і технологій, довірити який краще професіоналам. Тоді результатом виконаних робіт стане функціонально і естетично завершений віконний отвір, а самі укоси вікна прослужать довго, і будуть надійно зберігати тепло. Слід зазначити, що сучасні штукатурні укоси наносяться в декілька шарів, причому наступний шар наноситься тільки після того, як попередній повністю висох. Після того, як останній шар штукатурки висохне, укіс шліфується і фарбується в потрібний колір за допомогою емалевої фарби. До переваг зовнішніх штукатурних укосів слід віднести невисоку вартість і універсальність матеріалу.

Замовляючи обробку укосів у нас, Ви не тільки заощадите час на пошук майстрів, а й отримаєте впевненість в якості обробки і дотриманні всіх правил, необхідних для належного функціонування вікна.
Технічні характеристики
Артикул26719
Оновлення: 13.03.2017
Додано: 01.03.2013
Ідентифікатор: 26719

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Ролети з теплим коробом GANT