Працюємо під час ВС

Система укосів «Qunell» для обробки віконних і дверних прорізів

1 150 грн замовити
Ціна за шт.
+380 50 144 XX XX +380 50 144 3223
Харків
Продавець: Веретельников
Система укосів «Qunell» для обробки віконних і дверних прорізів
Переваги укосів «Qunell» (Кюнель)
Рішення естетичних завдань за допомогою укісної системи Кюнель досягається завдяки використанню високоякісних і різноманітних матеріалів: від сніжно-білого і різнобарвного пластику до текстур, що імітують благородне дерево. Різноманітність колірних рішень дозволяє укісної системі Кюнель зайняти гідне місце в будь-якому інтер'єрі. Дизайнерська укісна система Кюнель створює стиль сучасного будинку, квартири, офісу.
Укісна система Кюнель відповідає європейським вимогам захисту навколишнього середовища. Система виготовляється з первинної високоякісної сировини, тому її застосування можливе в дитячих дошкільних і медичних установах (якість, екологічність і надійність наших укісних систем підтверджені відповідними документами і протоколами випробувань, які дають нам право застосування нашої продукції в усіх будинках і спорудах, в тому числі дитячих дошкільних та медичних установах). Виробничий процес є безвідходним. Продукція підлягає утилізації і переробці.
Укісна система Кюнель проста в установці. Конструкції збираються за допомогою засувок. Фахівцю потрібно близько години, щоб обрамити стандартний віконний отвір. Важливою перевагою укісної системи Кюнель є її легка розбирання при проведенні ремонту стін і зворотна збірка без втрати споживчих якостей самої системи. Укісна система Кюнель практична в процесі експлуатації. Система не боїться вологи, можлива вологе прибирання за допомогою миючих засобів.
Укісна система Кюнель забезпечує високе енергозбереження. Канальна структура панелей, а також відсутність щілин і зазорів значно підвищують теплоізоляційні властивості прорізів і перешкоджають промерзання і утворення конденсату.
Технічні характеристики
Артикул49903
Артикул компаніїveretelnikov
Оновлення: 25.01.2024
Додано: 26.06.2017
Ідентифікатор: 49903

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Веретельников

Дивитись весь прайс-лист компанії Веретельников - 10 позицій