Пластикові укоси панелі (Panelit) Голландія. Вікно пластикове, пластикові вікна, Укоси ПВХ, укоси вікон. Гарантія 5 років. Харків. Ціна. Купити.

Ціна за м.
+380 96 337 XX XX +380 96 337 7274
Харків
Продавець: Укіс-АТМР
Пластикові укоси панелі (Panelit) Голландія. Вікно пластикове, пластикові вікна, Укоси ПВХ, укоси вікон. Гарантія 5 років. Харків. Ціна. Купити.
Вітаємо Вас з заміною вікон у Вашому будинку, але для гармонійного зовнішнього вигляду вашого вікна вам необхідні укоси. Укоси - це такий же елемент вікна, як і підвіконня, і віконні відливи. Адже ви міняєте і ті, і інші, так чому ж обходьте увагою віконні укоси?
Пластикові укоси - найбільш універсальний вид укосів. Монтуються швидко, практичні, легко миються, не вигорають і не промерзають. Пластик дуже довговічний і прослужить вам до 15-20 років.
Укоси ПВХ добре гармонує з самим вікном. У конструкціях з пластикових укосів використовується мінеральна вата, яка надає укосу відмінну термо- і гідроізоляцію, що запобіжить втрату тепла і запотівання вікон.
Пластикові укоси Panelit Голландія та Venta Бельгія легко миються. Їх досить протерти вологою губкою - і на цьому весь догляд закінчений. Панелі Панелі мають тришарове покриття, яке стійке до сонячного світла. На сонці вони не жовтіють.
Укоси з пластика не вимагають ремонту і фарбування. Конструкція цих панелей виключає здуття і розшарування. Пластикові укоси досить стійкі до вологи. Ви можете не переживати за те, що в добре провітрюваному приміщенні в будь-яку погоду на них може утворитися цвіль або грибок.
При дотриманні умов монтажу та експлуатації надається гарантія 5 років.
Панелі PANELIT на сьогоднішній день залишаються найбільш якісним товаром серед всіх реалізованих в Україні панелей ПВХ.
Для установки пластикових укосів дуже важливий клас виконання. Висококваліфіковані фахівці компанії «Укіс-АТМР» якісно і в найкоротші терміни встановлять укоси з пластикових панелей Panelit на Ваші метало-пластикові вікна.
Ми завжди раді допомогти зробити Ваш будинок тепліше і затишніше.
Укоси до МПО. Гарантія 5 років. Постійні знижки для пенсіонерів. Додаткове утеплення. Герметизація швів. Укоси вікон. Віконні укоси з пластика і гіпсу. Укоси для вікон. Віконні укоси. Вікна укоси. Монтаж вікна, балконна рама. Скління балкона.
Технічні характеристики
Артикул11836
Оновлення: 14.04.2024
Додано: 05.02.2012
Ідентифікатор: 11836

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Відгуки
Дивитись весь прайс-лист компанії Укіс-АТМР - 9 позицій
Алюмінієві профілі Profilco