Вікна металопластикові KBE в Одесі

Немає в наявності
Продавець: Бондаренко П.Г
Вікна металопластикові KBE в Одесі
Німецька марка КБЕ - один з лідерів на українському ринку виробників і постачальників високотехнологічного пластикового профілю для віконних і дверних систем.
Один з найкращих продуктів сучасного будівельного ринку, марка КВЕ, по праву може пишатися історією свого розвитку, яка почалася в 1980 році в Берліні. Будучи піонером в області високопродуктивної екструзії, марка КВЕ в найкоротші терміни зайняла лідируючу позицію на ринку ПВХ-профілю як у Німеччині, так і у всій Європі.
Профільні системи KBE:
«КБЕ Класика»
Сучасні технології створюють речі, настільки гармонійні, що з часом вони стають класикою. Так, з появою в Україні пластикових вікон, німецька марка КВЕ завоювала визнання і довіру українських споживачів завдяки віконній системі шириною 58 мм і незабаром стала лідером ринку. Ця система настільки популярна на ринку і сьогодні, що цілком заслужено носить назву «Класика».
Сьогодні вікна з профілю «КВЕ Класика» по праву вважаються класикою пластикових вікон, а марка КВЕ утримує пальму першості на віконному ринку.
Переваги «КВЕ Класика»
Встановивши вікна з профілю «КВЕ Класика» замість старих дерев'яних, Ви відразу відчуєте їх переваги над старими. Вікна з профілю «КВЕ Класика» значно перевершують старі дерев'яні вікна по всіх основних характеристиках:
• трикамерний профіль, чудово зарекомендував себе в різних кліматичних зонах;
• універсальність і простота в комплектації, обробці та догляді;
• широка кольорова гама;
• «Оптіма» льное співвідношення ціни, якості і споживчих властивостей;
• елегантний дизайн профілю;
• сірий ущільнювач;
• забезпечують підвищений рівень теплоізоляції, що дозволить Вам зберегти будинку теплу і комфортну атмосферу, позбутися від протягів, а також значно заощадити на опаленні, відмовившись від додаткових обігрівачів;
• забезпечують високий рівень звукоізоляції, що особливо цінують жителі великих міст;
• перешкоджають проникненню пилу. Ви відразу відчуєте, як легко дихається в приміщенні, в якому встановлені вікна «КВЕ Класика»! Витирати пил тепер буде потрібно набагато рідше;
• не містять свинцю! Профіль «КВЕ Класика» виготовлений за унікальною рецептурою greenline без свинцю.
Практичність - передусім!
Вікна з профілю «КВЕ Класика» - універсальний і економічний варіант при будівництві нових будівель і реконструкції вже існуючих. Система підходить для житлових приміщень, а також рекомендована для дитячих і медичних установ. Практичність «КВЕ Класика» не залишає сумнівів:
• Профіль не змінює своїх характеристик на сонці, не жовтіє, не деформується і має приємний блиск і шовковисту поверхню.
• Профіль не розбухає від вологи, не розсихається, не вимагає фарбування, легко миється.
• Термін служби ПВХ - конструкцій з профілю «КВЕ Класика» - більше 40 років. Протягом цього часу вікна зберігають всі свої характеристики!
Технологія, відточена роками!
Технологія виготовлення дозволяє здійснювати найтоншу підгонку рам до доль міліметра.
Це додаткова гарантія того, що всі властивості Ваших нових вікон повністю проявлять себе і збережуться надовго.
Універсальна система дозволяє виготовляти як вікна, так і двері. Двері з ПВХ-профілю «КВЕ Класика» - ідеальний варіант для скління балконного блоку.
КБЕ «Оптіма»
Максимум комфорту...
КВЕ «Оптіма» віконна 5 - ти камерна система з монтажною шириною 70 мм. Характеризується підвищеною тепло- і звукоізоляцією, досконалої геометрією. Вікна з профілю КВЕ «Оптіма» поєднують в собі функціональність, зручність і абсолютну безпеку.
Сьогодні ми пропонуємо Вам сучасну систему віконних профілів шириною 70 мм, яка забезпечить Вам максимум комфорту!
Зберігаємо тепло...
Віконний профіль КВЕ «Оптіма» має поліпшені теплоізоляційні характеристики, що відповідають сучасним європейським нормам по енергозбереженню.
Але більша частина тепловтрат вікна доводиться не на профіль, а на склопакет. Система КВЕ «Оптіма» дозволяє встановлювати більш «теплі» склопакети товщиною до 42 мм (з використанням розширювача фальца до 58 мм!). При правильному монтажі такого вікна Вам будуть не страшні будь-які морози!... Економимо енергію і гроші!
У Європі пластикові віконні профілі шириною 70 мм вже стали стандартом. Це й не дивно європейська практичність говорить про те, що краще один раз поставити вікно дорожче і потім економити на опаленні, ніж з року в рік «обігрівати вулицю».
Більше того, різниця в ціні «вузьких» і «широких» профілів не так вже й велика.
Більше тиші...
Жителі великих міст дуже цінують тишу. Нам важливо, щоб у Вашому будинку був справжній затишок, без автомобільного шуму з вулиці. Крім високих характеристик по теплоізоляції та енергозбереження, завдяки можливості встановлювати більш широкі склопакети і завдяки високій щільності закривання стулки, вікна з профілю КВЕ «Оптіма» мають підвищені звукоізоляційні властивості. Вам повинні сподобатися затишок і спокій, які подарують Вам вікна з профілю КВЕ «Оптіма».
Більше безпеки...
Додатковим плюсом системи КВЕ «Оптіма» є зручність установки противовзломной фурнітури, попереджає стороннє проникнення в будинок через вікно. Для цього фахівці КБЕ передбачили в профілі спеціальне технічне рішення (видалення фурнітурного паза 13 мм).
Більше комфорту...
Особливо приємно, що висота «широкого» профілю КВЕ «Оптіма» абсолютно ідентична висоті «вузького», тобто вікно з нього буде пропускати так само багато світла, забезпечить затишок і простір у Вашій кімнаті.
Як і інші профілі марки КБЕ, «Оптіма» виробляється за новітньою рецептурою greenline, згідно з якою свинцеві стабілізатори, традиційно використовувалися у виробництві ПВХ профілів, були замінені на більш екологічні, на основі кальцію і цинк.
Технічні характеристики
Артикул27221
Оновлення: 16.12.2017
Додано: 12.03.2013
Ідентифікатор: 27221

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення

Інші пропозиції товарів і послуг

Працюємо під час ВС
Вікна ПВХ!
800 грн
Виробництво вікон Viknar`off