Працюємо під час ВС

Металопластикові вікна Чернігів від КОЗАК про

Немає в наявності
Продавець: КОЗАК ПРО
Металопластикові вікна Чернігів від КОЗАК про
Металопластикові або пластикові вікна на даний момент дуже затребувані в Чернігові і в інших містах і селищах України. Зрозуміло, адже важко заперечувати безперечні переваги, які отримує споживач:
1. Відмінні показники теплоізоляції, що дозволяють значно заощадити на обігріві приміщення взимку і на кондиціонуванні влітку.
2. Чудовий захист від попадання з вулиці в приміщення пилу і проникнення шуму.
3. Естетичний дизайн, який протягом довгих років буде радувати свого власника.
4. Доступні ціни на пластикові вікна для людей з будь-яким рівнем достатку.
Ринок нашого міста переповнений численними пропозиціями купити вікна ПХВ з установкою в Чернігові. Але перед тим як вибрати одне з них, прийміть до уваги рекомендації фахівців, що мають багаторічний досвід успішної роботи в цій сфері.
Фактори, що дозволяють визначити які пластикові вікна краще

Якщо ви звернетеся в будь-яку віконну фірму і задасте питання: «Які металопластикові вікна найкращі?», То напевно почуєте відповідь: «У нас вікна краще ніж у інших!»
Давайте розберемося разом!

Ефект від пластикового вікна, встановленого у вас в будинку, безпосередньо залежить від таких факторів як якість комплектуючих, якість збірки і якість роботи монтажників. Причому 80% успіху при склінні залежить саме від монтажу і збірки і тільки 30% від марки профілю вироби та інших факторів.

Щоб правильно вибрати пластикове вікно необхідно знати відповідь на такі питання:
Який профіль ПВХ буде застосований при виготовленні вікна?
Яке скло буде в склопакеті і скільки в ньому буде камер?
Комплектація майбутнього вікна ( «вікно під ключ», антимоскітна сітка, внутрішні чи зовнішні укоси, підвіконня, відлив, колір та інше)?
Який фурнітурою буде оснащуватися ваше вікно?
Дуже велике значення має репутація фірми, яка буде встановлювати вам вікна: зараз на ринку дуже багато фірм-одноденок і монтажників одіночек- зв'язавшись з ними ви сильно ризикуєте втратити свої гроші або назавжди забути про якісний сервіс. Тому, звертайтеся тільки в перевірені фірми, які існують вже кілька років і можуть надати рекомендації своїх клієнтів

Для житлових приміщень найбільш економічним варіантом можна вважати пластикове вікно в 3х-камерному профілі RHEINPLAST R300 60мм або з профілю REHAU Euro60 з однокамерним енергозберігаючим склопакетом (формула 4-16-4i).
Оптимальний варіант на базі пластикового вікна RHEINPLAST R500 з розширеною до 71 мм рамою або REHAU Euro 70 c енергозберігаючим склопакетом.
Для більш вимогливих клієнтів можна порекомендувати профільні системи класу «Преміум», його представітелі- це елітні бельгійські вікна DECEUNINCK і німецькі вікна RHEINPLAST R600 з двокамерним енергозберігаючим склопакетом (формула 4-8-4-12-4i) і додатковим набором корисних опцій фурнітури.

Потрібно більше інформації? Наші фахівці комерційного відділу з задоволенням допоможуть підібрати такі вікна, які підходять саме Вам.

Замовити вікна просто! Телефонуйте!
Технічні характеристики
Артикул29633
БрендREHAU
Оновлення: 12.02.2018
Додано: 03.04.2013
Ідентифікатор: 29633

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення

Інші пропозиції товарів і послуг

Алюмінієві профілі Profilco