Опис і відмінні риси заводу Екран-Вікносвіт

Немає в наявності
Опис і відмінні риси заводу Екран-Вікносвіт
Дочірнє підприємство «Екран-Вікносвіт» — cучасна та авторитетна українська компанія у галузі виробництва світлопрозорих конструкцій.

Компанія "Екран-Вікносвіт" стала першою компанією, що запропонувала українським споживачам вироби із німецьких профільних систем SALAMANDER ще в далекому 1999 році. Відтоді ми залишаємось найбільшим партнером компанії "SIP" в Україні і продовжуємо імпортувати профіль виключно із Німеччини (м. Тюркхайм, Баварія).
У 2010-му році компанія "Екран-Вікносвіт" успішно вивела на ринок профіль EKRAN, котрий за спеціальним замовленням розробила для нас європейська корпорація ADOPEN PLASTIK LTD. Якщо ви прагнете мати національний продукт європейського рівня якості, то обирайте вироби із профільних систем EKRAN. Це саме те, - доступне і "демократичне", вікно, яке охоче купує багато українців: якісні та ощадні системи для нашого клімату за вигідною ціною.
Виготовляючи вікна з профілю SALAMANDER та EKRAN, ми здобули цінний досвід і опанували європейський стиль досконалого виробництва.

Ми прагнемо задовольняти запити наших клієнтів і випереджати їхні очікування. Виробляємо три різновиди віконно-дверних конструкцій: з ПВХ-профілю, дерев'яного брусу та алюмінію. В цьому наша унікальність, сила та гнучкість. І, найголовніше, — можливість гарантувати бездоганну якість наших виробів, повноцінний вибір та відмінний сервіс.

Тисячі наших клієнтів мешкають у комфортних оселях, насолоджуються домашнім затишком і теплом, реалізовують свої мрії та радіють життю. Усвідомлення, що ми допомагаємо людям бути щасливими, надихає нас на нові звершення.

Наша місія
Бездоганна якість та відмінний сервіс — кожному клієнту
Технічні характеристики
Артикул31728
Оновлення: 10.01.2022
Додано: 08.05.2013
Ідентифікатор: 31728

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Виробництво вікон Viknar`off