Двері ШПОНОВАНІ & quot МЕРАНТИ + & quot У КРАМАТОРСЬКУ

Немає в наявності
Продавець: КОХАН
Двері ШПОНОВАНІ & quot МЕРАНТИ + & quot У КРАМАТОРСЬКУ
Фабіріка дверей «Меранти Плюс» є найбільшим виробником дверей в Україні, і це стало результатом реалізації довгострокової стратегії підприємства. Ще на перших етапах роботи компанії руководствовибрало ключовий вектор, спрямований на індивідуальну роботу з кожним клієнтом. Фабрика прагне відповідати навіть самим вишуканим запитам, тому здатна виготовити двері будь-яких розмірів і конфігурацій згідно найдрібніших побажанням покупця.
Найкоротші терміни виробництва дверей в Україні
Компанія «Меранті Плюс» постійно інвестує в виробничу базу, завдяки чому володіє кращими показниками в країні. На даний момент на підприємстві працює повністю дубльований парк автоматизованих ліній. Це забезпечує безперебійну роботу Фабрики навіть при різкому зростанні попиту.
Унікальна технологія виготовлення коробки
Однією з найбільш важливих технічних завдань при виробництві дверей є забезпечення максимального терміну служби продукції, що випускається. При вирішенні даного питання «Меранті Плюс» на кілька поколінь обігнала ринок, запровадивши революційні для галузі технології. Наприклад, перехресне зрощування дозволяє створити усередині дверної коробки різноспрямовані компоненти (деревина і фанера), кожен з яких додає міцності на вигин в своєму напрямку. Компоненти мають Т-подібну форму і розташовуються по всій висоті конструкції, що повністю виключає можливість деформації протягом усього терміну служби. При цьому дверна коробка повністю готова до монтажу.

Можливість виробляти двері з чвертю і без
Найсучасніше обладнання та висока кваліфікація співробітників дозволяють виробляти не тільки двері, повністю входять в отвір, але і зі спеціальною напливною чвертю, що перекривають собою частину зони, де видно проміжок між полотном і дверною коробкою. Використання напливною чверті дозволяє підвищити звукоізоляцію, а також естетичні характеристики двері, так як в цьому випадку зникає проміжок між дверима і коробкою.
Відповідні планки в розсувних системах. Можливість установки механізму замка для фіксації дверей на розсувний системі

Розсувна дверна система вимагає особливих рішень, щоб забезпечити комфортне використання і повноцінне функціонування нарівні з класичними аналогами. Багато механізми підлягають перегляду та адаптації, не є винятком і система замку. Спільна робота компаній «Меранті Плюс» і AGB привела до вирішення даного питання - була розроблена особлива конструкція, що включає комбінацію основного механізму в першій стулці і у відповідь планки з протилежного боку. Спеціальна гнута конструкція язичка дозволяє надійно замкнути двері легким рухом пальців, а сама планка забезпечена спеціальною довговічною втулкою, що перешкоджає контакту язичка з деревиною і її протирання.

Єдине серійне виробництво дверей в Україні з покриттям 98 Глос, Емаль, Ivory, Milk

Складні за своєю структурою, але володіють відмінними естетичними якостями, покриття 98 Глос, Емаль, Ivory, Milk вимагають особливого підходу і наявності спеціального устаткування. Завдяки інвестиційній політиці підприємства, спрямованої на розвиток і оновлення технічної бази, «Меранті Плюс» може запропонувати своїм клієнтам набагато більше, відкриваючи нові можливості при створенні індивідуальних інтер'єрних рішень.

Єдине виробництво в Україні, яке може запропонувати більше 20 сертифікованих моделей протипожежних дверей

Функціональні речі також можуть бути естетичними! Безпосередньо спілкуючись з клієнтами, представники компанії відкрили зростаючу потребу в протипожежних дверях індивідуального дизайну, що дало поштовх до значного розширення асортименту. Вивчення потреб покупців, їх смаків та інтересів привели до того, що компанія «Меранті Плюс» на сьогодні випускає вже більше 20 моделей сертифікованих протипожежних дверей.

Якість - це не мета, це сенс діяльності компанії «Меранті Плюс» і одночасно вираз соціальної відповідальності підприємства. Так як в повній мірі про якість двері можна судити тільки після закінчення досить довгого часу після покупки, ми вкладаємо значні ресурси в задоволеність наших покупців на протязі всього циклу експлуатації продукції «Меранті Плюс»

Ми виробляємо тільки двері

Кожен майстер знає, що справжніми професіоналами бувають тільки вузькі фахівці, багаторазово відточили свої навички в обраній сфері. Втілюючи кращі традиції столярної справи, компанія «Меранті Плюс» фокусує свою увагу виключно на виробництві дверей, і на Фабриці кожна, навіть найменша, деталь підпорядкована цьому завданню. Вдосконалюючись в одному напрямку, компанія досягла найвищої якості виробленої продукції і протягом 5 років поспіль нагороджується почесним званням «ЛІДЕР ГАЛУЗІ».

Найбільший стаж роботи у виробництві дверей в Україні.
Компанія «Меранті Плюс» - єдине вузькопрофільні і найбільше в Україні підприємство з виробництва дверей, стабільно розвивається протягом 18 років. Це найтриваліший безперервний досвід роботи в країні, який гарантує неперевершену якість продукції і відточений роками професійний підхід до справи. День за днем ​​протягом усіх цих років ми ставимо перед собою головне завдання - створити найкращі двері, і домагаємося її!

Високоякісна фурнітура від всесвітньо визнаних виробників з Італії та Німеччини.

Для досягнення кращої якості незначних деталей не буває, тому фахівці Фабрики приділяють гранична увага всіх нюансів виробленої продукції. Фурнітура не є винятком: двері «Меранті Плюс» отримують кращі комплектуючі, які в даний момент може запропонувати ринок.
Механізми замку, вироблені на підприємствах німецької компанії AGB, мають унікальну системою засувки з самонаправляючі ковзанням "quicklatch". Полиамидная засувка "MedianaEvolution" забезпечує максимальну міцність і надзвичайну безшумність при ударі об запірну планку, це дає гарантію ідеальної роботи механізму мінімум на 500 000операцій. Відмінна якість обробки замку і довговічність естетичних якостей гарантовані серією виробничих випробувань в сольовому тумані за нормативами DIN 50021.
Для виробництва дверей «Меранти Плюс» використовуються петлі з загвинчують стрижнем, виготовлені в італійській компанії OTLAV. Вони дозволяють витримувати максимальні навантаження і обеспечіваютвозможность регулювання положення дверей в 3-х площинах навіть після її установки. П'ятдесятирічний досвід OTLAV гарантує високу якість продукції, а наявність більше 70 міжнародних патентів на конструктивні елементи гарантує відповідність найжорсткішим вимогам до якості, функціональності і естетики петель.
Єдине в Україні виробництво міжкімнатних дверей, сертифіковане ISO 9001 DEKRA («Укрсепро» UA 1.029.0061135-11, «DEKRA» №)
Якість продукції Фабрики дверей «Меранти Плюс» підтверджено не тільки відгуками наших покупців, а й сертифікатами якості за високими світовими стандартами ISO 9001 "Укрсепро" і ISO 9001 «DEKRA» (провідною європейською компанією по інспекції та сертифікації промислових і виробничих об'єктів).
Дизайн
Кожен покупець - це окрема історія, індивідуальний смак і не схожий на інші будинок. Наше завдання полягає в тому, щоб будь-який клієнт, який приходить в салон, зміг вибрати двері, що стала логічним продовженням особистого комфорту, естетичним і одночасно функціональним елементом простору. З кожним роком компанія «Меранті Плюс» випускає все більшу кількість нових елегантних рішень, завойовуючи серця покупців не тільки в Україні, а й за її межами.
Криволінійний обклад в екзотичних сортах шпону
Інтер'єрні рішення все частіше ставлять перед виробниками дверей більш складні завдання. Володіючи гнучким підходом у виготовленні продукції і стежачи за останніми тенденціями ринку, «Меранті Плюс» може запропонувати своїм покупцям недосяжну для багатьох виробництв округлу форму обкладом, який виготовляється з екзотичних видів деревини. Не дивлячись на новаторство технології, в асортиментному ряді компанії на даний момент представлена ​​велика кількість моделей і модифікацій.
Можливість нанесення художнього розпису за старовинною технологією
Виробничі потужності «Меранті Плюс» представлені автоматизованими комплексами, налаштованими на гнучку роботу і виконання найскладніших замовлень. Однак є завдання, які вимагають виключно ручного виконання і більш делікатного підходу. Для виробництва деяких моделей дверей «Меранти Плюс» ми запрошуємо художників найвищої кваліфікації, які створюють витончені елементи декору за старовинною технологією, адже машинні методи в естетичній роботі високого класу недоречні.
Виготовлення фільонок зі складною конфігурацією периметра
Це та унікальна естетика, яка недосяжна для всіх серійних виробників дверей в Укріане. На Фабриці «Меранті Плюс» доскональність в подібних деталях є стандартом.
Регульований лиштва (сухий монтаж лиштви без клею і цвяхів)
Г-подібна конструкція лиштви, яку пропонує «Меранті Плюс», має низку істотних переваг. По-перше, це дозволяє регулювати висоту його посадки в коробку. По-друге, процес монтажу лиштви виключає використання цвяхів або клею, що дуже зручно. Наприклад, при необхідності провести косметичний ремонт приміщення (переклеїти шпалери) можна зняти лиштва, а після закінчення робіт - знову поставити його на місце.
Всі технологічні та дизайнерські новинки розробляються в тісній співпраці з Італійськими дизайнерами і конструкторами.
Якщо Німеччина - столиця якості, то Італія - ​​визнаний законодавець стилю. Саме з цієї причини Фабрика «Меранті Плюс» розробляє моделі дверей в тісній співпраці з Італійськими дизайнерами і конструкторами. В результаті плідної роботи в даному напрямку продукція компанії не тільки відповідає високим вимогам.
Технічні характеристики
Артикул31867
Оновлення: 21.08.2020
Додано: 13.05.2013
Ідентифікатор: 31867

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення