ЖАЛЮЗІ (горизонтальні, вертикальні), тканинні ролети

Немає в наявності
Продавець: КОХАН
ЖАЛЮЗІ (горизонтальні, вертикальні), тканинні ролети
горизонтальні жалюзі
Горизонтальні жалюзі виготовляються з алюмінієвих ламелей (смужки алюмінію), можуть забарвлюватися в різні кольори, довжина і ширина підбирається за замовленням клієнта.
Вертикальні жалюзі
Вертикальні жалюзі дозволяють відкоригувати, або повністю оновити дизайн не тільки вашого вікна, але і всього інтер'єру приміщення.
Великий вибір матеріалів застосовуваних при виготовленні тканинних жалюзі, серед яких є і зовсім не пропускають світло і напівпрозорі, здатний задовольнити всі запити клієнта стосуються дизайну вертикальних жалюзі.
Антистатичне миються покриття, різноманітна палітра відтінків, простота конструкторських рішень - запорука задоволеності вимогливого дизайнера і практичного прагматика.
Тканинні жалюзі наповнюють приміщення м'яким розсіяним світлом, при правильному підборі колірної гами, вони надають інтер'єру гармонійність і закінченість.
Тканинні жалюзі випускаються "Вікна КОРСА" мають вертикальне розташування ламелей (ламель це смуги тканини з набору яких складаються жалюзі). Різні види механізму приводу, дозволяють повертати ламелі тканинних жалюзі в діапазоні 180 градусів, регулюючи силу світлового потоку в кімнаті, а так же зрушувати / розсовувати ламелі в сторони (по аналогії зі звичайними шторами), дозволяючи повністю звільнити простір віконного отвору.
Вертикальні тканинні жалюзі підходять як для офісу, так і для дому, гармонійно доповнюючи будь-який інтер'єр і привносячи в нього тільки їм властиву функціональність.
Тканинні ролети: У дизайні інтер'єру будь-якого приміщення важливу роль відіграє оформлення вікон. На сьогоднішній день існує декілька варіантів створення гідного оточення для Ваших металопластикових вікон. Крім традиційних штор, гардин і жалюзі ми пропонуємо звернути Вашу увагу на штори рулонного типу, які отримали другу поширене ім'я - тканинні ролети.
Рулонні штори мають унікальну особливість - вони з легкістю вписуються в будь-який стиль інтер'єру завдяки широкому асортименту тканинних моделей і колірних рішень, наявних у продажу.

Залежно від поставленого завдання в оформленні внутрішнього простору кімнати ролети можна зробити невидимими для сторонніх очей або, навпаки, виділити їх в яскраву композицію.

Все ролети тканинного типу являють собою суцільне полотно з тканини, яке накручується на вал, при цьому може опускатися, підніматися, а також фіксуватися на різних рівнях за допомогою спеціального механізму, який визначає основні типи тканинних ролет:

Ролети з механізмом ланцюжка механізмом є найбільш прості вироби, тому характеризуються невисокою вартістю.
Пружинні механізми підходять для використання на мансардних або похилих вікнах.
Касетні ролети ховаються в спеціальний короб з алюмінію, металопластика або іншого відповідного матеріалу.
Механізми з мінікассетой, як правило, призначені для металопластикових, а також мансардних вікон різних розмірів.
Рамкові вироби встановлюються за типом антимоскітної сітки.
Автоматичні моделі оснащені спеціальним програмним блоком, керованим за допомогою звичайного дистанційного пульта управління. Такі рулонні механізми відрізняються максимальною функціональністю.
Незалежно від обраного механізму, все тканинні ролети мають ряд таких переваг:

Компактність, функціональність і практичність
Широка область застосування: квартири, офіси, будинки, салони та інші приміщення
Гармонійне поєднання з будь-яким стилем в дизайні інтер'єру
Захист від сонячних променів і ультрафіолетового випромінювання
Різноманітна система кріплення: на стіну, вікно, отвір або стелю
Використання тканин, оброблених спеціальними антибактеріальними, пиловідштовхуючими, а також антистатичними засобами
Висока зносостійкість
Висока стійкість матеріалу до вигоряння
Простота в експлуатації і легкість в догляді
Як правило, використання не мнеться і вогнестійкого тканинного матеріалу.
Незважаючи на таку величезну кількість позитивних характеристик рулонних механізмів, все ж є один недолік, що стосується ролет, встановлених в отворі. У закритому стані ролети не дозволяють повністю відкрити вікно. Однак на тлі всіх переваг ця особливість здається несуттєвою.
У будь-якому випадку, сучасні ролети з тканини зарекомендували себе стильними та функціональними виробами, ідеально поєднуються зі шторами, а також використовуються в якості окремих елементів.
Технічні характеристики
Артикул31868
Оновлення: 21.08.2020
Додано: 13.05.2013
Ідентифікатор: 31868

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення