Монтаж вікон по ГОСТу з парогідроізоляціі монтажного шва

Немає в наявності
Продавець: МастерОк
Монтаж вікон по ГОСТу з парогідроізоляціі монтажного шва
Монтаж вікон по ГОСТ з використанням паро-гідроізоляційних стрічок
Під час установки вікна зазори між ним і стіною, звані монтажними швами, заповнюються монтажною поліуретановою піною, яка може руйнуватися під впливом ультрафіолетового випромінювання. До того ж, при попаданні вологи на піну можуть погіршитися її теплоізоляційні властивості, а також можливе зниження довговічності. А при замерзанні потрапила всередину вологи руйнування монтажної піни неминуче. Особливо це актуально в суворих погодних умовах, які характерні для Калінінграда. Тому, зовні слід захистити піну від цих впливів, забезпечивши при цьому паропроникність захисного матеріалу.
Вирішити це завдання можна шляхом застосування паропроникних саморозширювальні стрічок ПСУЛ, без яких неможливий монтаж вікон по ГОСТ.
Такі стрічки представляють собою смуги, виконані з пористого еластичного матеріалу, що має деяку схожість з поролоном, просоченого спеціальними складами. Гідроізоляційні стрічки випускаються в стислому вигляді в сірому або чорному кольорі. Їх розширення відбувається при впливі вологи в повітрі.
Найважливішими достоїнствами ПСУЛ можна назвати відмінну гідроізоляцію, одночасно гарантує гарну паропроникність, високу довговічність при різноманітних рухах віконного профілю (тим більше, якщо він виготовлений із пластику) щодо несучої стіни.
Зазвичай, установка вікон передбачає приклеювання паропроницаемой гідроізоляційної стрічки безпосередньо на раму, так як остання має рівну і гладку поверхню. При розширенні ПСУЛ відбувається заповнення всіх зазорів і нерівностей стіни. Застосування зовнішніх стрічок трохи інше. Вони або наклеюються на підставу подставочной профілю і закривають нижній зазор, що знаходиться під відливом, або використовуються на верхніх і бічних стиках, якщо крайня частина отвору буде закриватися теплоізоляційним матеріалом.
Пароізоляційний шар може бути різним. Для штукатурних укосів використовують внутрішню мокру стрічку, для укосів з гіпсокартону або сендвіч-панелей - внутрішню суху.
Природно, першу з них можна використовувати і для сухої обробки. Така стрічка є універсальною. Ці два різновиди внутрішніх стрічок мають відміну, що полягає в тому, що фольга мокрою стрічки дублюється нетканим матеріалом, завдяки чому, вона приклеюється до штукатурки. А ось зі звичайною фольгою оштукатурена поверхня не зачіпається, тому суха стрічка відвалюється від укосів. Існує багато різновидів паропроникних гідроізоляційних стрічок з нанесеним по всій їх ширині бутил-каучуком. Такі стрічки не мають вузьких клейових смуг. Дифузійна стрічка може мати як обидві бутил-каучукові смуги, так і одну з них, виконану з двостороннього скотча.
Встановлені за ГОСТом вікна із застосуванням саморозширювальні пароізоляційних стрічок прослужать значно довше, ніж при звичайному монтажі з використанням поліуретанової піни. Це пояснюється тим, що всередину Теплоізоляція не буде проникати волога і ультрафіолетові промені, здатні порушити її властивості. Застосування паро-гідроізоляційних стрічок дозволить забезпечити максимальний комфорт в приміщенні протягом довгих років, а також практично звести до нуля необхідність проведення ремонтних робіт.
Характеристики будь-стрічки повинні відповідати ГОСТ, що встановлює вимоги до швах монтажних вузлів примикання віконних конструкцій до стін, навіть якщо це продукція бюджетного класу. Правильний монтаж вікон повинен проводитися також з урахуванням вимог ГОСТ 52741, який містить положення, що стосуються монтажних віконних швів з застосуванням паропроникних і саморозширювальні стрічок. Монтаж віконних конструкцій у відповідності з усіма стандартами забезпечить максимальну довговічність і надійність вікон. Замовити вікна з установкою згідно ГОСТу з парогідроізоляціі Ви можете в Кременчуці, вул. Київська 66г, представництво заводу МастерОк
Технічні характеристики
Артикул32767
Оновлення: 13.05.2020
Додано: 05.06.2013
Ідентифікатор: 32767

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення