Горизонтальні, вертикальні, рулонні жалюзі. захисні ролети

Немає в наявності
Продавець: Вікна Плюс
Горизонтальні, вертикальні, рулонні жалюзі. захисні ролети
Наша компанія «Вікна плюс» пропонує вашій увазі наступні товари, а також можливість не витрачати свій час на їх установку.
Антимоскітні сітки, які захистять ваш будинок і офіс від настирливого дзижчання комарів і проникнення всередину приміщення всіх видів мух і мошок, наявність яких в кімнатах відволікає і від плідної роботи, і від спокійного відпочинку.
Тканинні ролети, виготовлені з цілісного шматка полотна, можуть встановлюватися і як окремий предмет захисту вікон, і як доповнення до традиційних портьєр. Особлива просочення дозволяє їм виглядати чудово протягом тривалого часу, до того ж захищаючи саме полотно від пилу.
Щоб повністю убезпечити свій будинок або місце роботи, вибирайте надійні тіньові і захисні ролети. Вони не тільки захистять вашу власність не гірше решіток на вікнах і дверях, але і послужать бар'єром від вуличного бруду і пилу. Ми пропонує найрізноманітніші варіації розмірів і кілька кольорів.
Чи плануєте НЕ найближчі вихідні на вибір і придбання штор? Вертикальні жалюзі декількох десятків кольорів і відтінків, в тому числі і з різних матеріалів допоможуть вирішити це питання саме так, як буде зручно і приємно вам.
У той же час можна поєднати і захист від сонця і нескромних поглядів зі звичним видом штор і тюлі на вікнах допоможуть горизонтальні жалюзі. Простота і зручність користування, можливість підібрати необхідний розмір, а також спосіб кріплення не залишать вас байдужим до цього виду жалюзі.
Купуючи дані види товару в нашій компанії, ви отримуєте також і можливість грамотного професійного монтажу без залучення додаткових виконавців, не витрачаючи ні зайвих коштів і часу.
Технічні характеристики
Артикул32795
Оновлення: 18.06.2013
Додано: 06.06.2013
Ідентифікатор: 32795

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення