Працюємо під час ВС

Москітні сітки

Ціна за м2.
 5 (3 голоси)
+380 67 764 XX XX +380 67 764 4202
Вараш
Продавець: Денсон
Москітні сітки
Встановіть на вікна та двері в квартирі чи будинку москітні сітки. Вони не шкодять здоров'ю, не допускають в помешкання жодних комах, пуху, не дозволять домашнім улюбленцям вислизнути крізь відчинене вікно, стримують пил, перетяг і прослужать Вам досить довгий термін (декілька років при правильній експлуатації, навіть, якщо не знімати їх взимку). У Вас не буде дискомфорту ніби-то в кімнаті темно навіть, якщо живете на 1 поверсі.

Як не дивно, але придбання москітної сітки — це економія Ваших грошей. Вмикаючи лише одну пластинку в кімнаті, кожен день з травня по вересень Ви витрачаєте стільки грошей, що можна придбати москітну сітку на одне повноцінне вікно у Вашому помешканні. Тобто одна москітна сітка окуповується менше ніж за 5-6 місяців! А всі наступні роки користування нею абсолютно безкоштовні!

Москітні сітки можна встановити, як на металопластикові вікна й двері так і на дерев’яні, а також на алюмінієві розсувні балкони чи лоджії. Москітна сітка може нерухомо кріпитися із зовнішнього боку вікна і не потрібно свердлити в рамі 8 отворів (при цьому саме вікно легко відчинити чи помити, а рамка залишається на вікні з весни до осені чи навіть цілий рік). Інший шлях – встановити рулонні москітні сітки, які легко змотуються в короб ззовні вікна. Пропонуються також розсувні конструкції сіток на балкони і лоджії. Вони відсуваються так само зручно як вікно балкону.
Технічні характеристики
Артикул34007
Оновлення: 02.04.2024
Додано: 08.07.2013
Ідентифікатор: 34007

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Денсон

Працюємо під час ВС
Металопластикові вікна
1 000 грн
Працюємо під час ВС
Вікна ПВХ Steko
960 грн
Працюємо під час ВС
Вікна
1 030 грн
Працюємо під час ВС
Новинка підвіконня Kraft (Крафт).
103,90 грн
Дивитись весь прайс-лист компанії Денсон - 10 позицій