Працюємо під час ВС

Кольорові ламіновані пластикові вікна

1 060 грн замовити
Ціна за м2.
 5 (3 голоси)
+380 67 764 XX XX +380 67 764 4202
Вараш
Продавець: Денсон
Кольорові ламіновані пластикові вікна
Кольорові ламіновані пластикові вікна для вашого будинку. Класичні білі вікна ПВХ це одне із самих практичних рішень, однак бувають випадки, коли вони ні в якому разі не вписуються в інтер'єр житла або порушують архітектуру будинку. Кольорові пластикові вікна розробляються на основі ламінування, що дозволяє домогтися максимальної відповідності їх зовнішнього вигляду до таких матеріалів, як дерево. Широка гамма кольорів фактично не обмежує вашу фантазію, тому ви можете сміливо експериментувати з різними кольорами. Якщо ви придивитеся до будь-новобудові або щодо новому панельному будинку, то зверніть увагу, що більшість вікон білі, а ось ламіновані дуже рідко, де зустрічаються. Навіть якщо ви їх помітили, то як правило відсутні зовнішні укоси, а без них немає тієї завершеності і зрозуміло ефект втрачається.

Приватним будинкам і котеджів, які були побудовані з червоної цегли ламіновані додадуть особливий вишукування. Головне підібрати колір в загальний фон, але так, щоб колір вікон не зливався з ним повністю. Однак, як показала практика, можна використовувати таке рішення, як «золотий дуб». Такий колір буде виглядати досить солідно. В цілому обмежень немає, тому наші фахівці готові підібрати найбільш кращі варіанти з точки зору дизайну.
Ціна таких вікон трохи вище, ніж у стандартних варіантів, однак це з лишком окупається після, коли в житло створюється комфортна і затишна обстановка. Не забувайте, що ми пропонуємо також встановити вертикальні, горизонтальні жалюзі і ролети на вікна такого тіпа. Также є протимоскітні сітки «золотий дуб» і за кольором рал. Якщо ви замовили у нас вікна, то ми готові надати хороші знижки на всі супутні товари!
Технічні характеристики
Артикул35859
Оновлення: 02.04.2024
Додано: 18.10.2013
Ідентифікатор: 35859

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Денсон

Працюємо під час ВС
Металопластикові вікна
1 000 грн
Працюємо під час ВС
Вікна ПВХ Steko
960 грн
Працюємо під час ВС
Вікна
1 030 грн
Працюємо під час ВС
Новинка підвіконня Kraft (Крафт).
103,90 грн
Працюємо під час ВС
Москітні сітки
206 грн
Дивитись весь прайс-лист компанії Денсон - 10 позицій