Вікна з безпроцентною розстрочкою на 4 місяці

Немає в наявності
Продавець: НОВІ ВІКНА
Вікна з безпроцентною розстрочкою на 4 місяці
ТМ «Нові вікна» пропонує скористатися послугою «Оплата частинами» від ПриватБанку, що дозволяє придбати товар в розстрочку на 4 місяці без будь-яких додаткових відсотків, комісій та платежів.

Так що вже зараз сміливо замовляйте нові вікна, розрахуватися за які зможете протягом декількох наступних місяців.

Послуга «Оплата частинами» доступна всім власникам кредитних карт ПриватБанку. Для того щоб скористатися цим сервісом, вам не потрібні ніякі документи і довідки. Досить визначитися з вибором товару в торговій мережі «Нові вікна», зробити замовлення і тут же оформити розстрочку, розбивши вартість покупки на рівні частини. Ви можете самостійно вибрати період, за який збираєтеся сплатити покупку, і якщо він не перевищує 4 місяців - ви не платите ніяких комісій.

Перший платіж буде здійснений в день оформлення розстрочки, при цьому договором буде служити звичайний чек, який ви отримаєте після того, як касир дані і проведе вашу карту через POS-термінал. Таким чином, вся процедура оформлення розстрочки забере у вас не більше хвилини.

Але і це ще не всі переваги даного сервісу: вам навіть не знадобиться кожного місяця йти в банк, щоб погасити платіж. Просто протягом місяця внесіть на свою карту певну суму грошей будь-яким зручним для вас способом, і вона автоматично спишеться з рахунку в день погашення розстрочки.

Щоб дізнатися ліміт, доступний для оплати по сервісу, необхідно відправити з фінансового гомера SMS з текстом chast на номер 10060.

Більш детальну інформацію про те, як замовити металопластикові вікна в розстрочку, ви можете дізнатися в салоні магазині «Нові вікна» за адресою м Житомир, вул. Київська, 16, або за телефоном
Технічні характеристики
Артикул37412
Оновлення: 12.09.2022
Додано: 24.02.2014
Ідентифікатор: 37412

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення