Металопластикові двері

Немає в наявності
Продавець: Завод Steko
Металопластикові двері
Існує думка, що металопластикові двері використовуються тільки в балконних конструкціях. Однак, це вже давно не відповідає дійсності. Сфера їх застосування значно ширше завдяки унікальним якостям. Перш за все, вони надійні і стійкі до температурних навантажень, тому успішно функціонують в умовах суворої зими.

Крім того, металопластикові двері відрізняє високий рівень звукоізоляції. Високоміцний ПВХ зберігає свою фактуру і не деформується навіть під впливом досить жорстких зовнішніх умов, а тому є цілком відповідним матеріалом як для вхідних, так і для міжкімнатних дверей.

Металопластикові двері з'явилися на ринку відносно недавно, в порівнянні з іншими видами дверей. Але за цей час вони вже встигли стати дуже популярними серед споживачів. Пластикові двері бувають трьох видів: вхідні, міжкімнатні та балконні. Їх функціональне призначення закладено в самій назві. Вони відрізняються за видом використовуваного профілю стулки, армування і фурнітуру, а також можливості встановлення додаткової фурнітури (ручка-скоба, доводчик). «Найлегшими» є звичайні балконні двері, «найважчими» і міцними - вхідні. Міжкімнатні двері є проміжним варіантом між балконними і вхідними і по міцності, і по вартості, і за максимально допустимими розмірами.

У кожного виду дверей є свої особливості:

Балконні двері відрізняються тим, що на них може бути поставлена ​​віконна фурнітура, яка забезпечує щільний притиск стулки до рами, прекрасно захищаючи приміщення від несприятливої ​​погоди.

Міжкімнатні двері виконують функцію перегородок між кімнатами і частинами будинку. Найважливіша вимога до таких дверей полягає в тому, що вони повинні бути надійними і довговічними.

Вхідні двері на порядок вище за якістю і надійністю, ніж інші види дверей. Вони повинні добре захищати будинок від негоди і від непроханих гостей. При їх виготовленні використовується багатоточковий механізм, що забезпечує відмінний притиск по всьому периметру дверей.

По поверхні дверного полотна конструкції можуть бути заскленими і глухими. За способами відкривання розрізняються розпашні, розсувні, розкладні двері.
Технічні характеристики
Артикул37593
Оновлення: 21.12.2017
Додано: 07.03.2014
Ідентифікатор: 37593

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення

Інші пропозиції товарів і послуг

Працюємо під час ВС
Мiжкiмнатнi дверi з алюмiнiя.
10 000 грн
Ролети з теплим коробом GANT