Працюємо під час ВС

Ламіновані двері для ванної або вітальні кімнати

Немає в наявності
Продавець: Good Master
Ламіновані двері для ванної або вітальні кімнати
Ринок будматеріалів із постійним розширенням із відносно недавніх пір поповнився ще досить практичними і унікальними дверима з пластику.

Елегантний зовнішній вигляд, довговічність і практичність, пластикових дверей вартість яких частково нижче, ніж звичайних дерев'яних, все більше за останній час завойовує визнання споживачів.

На сьогоднішній день вже майже у всіх квартирах вже стоять пластикові балконні двері, на сьогоднішній день вони далеко не обмежуються таким вузьким застосуванням при оздоблювальних роботах приміщень. Заслужили своє місце на ринку і металопластикові міжкімнатні двері, оскільки одним з їхніх головних переваг безсумнівно це можливість замовити вікна у нас від виробника причому дуже різних форм і навіть колірних рішень, сьогодні ми готові запропонувати вам навіть розсувні пластикові двері, а також двері ламіновані під дерево, з рельєфним, структурним і тонованим склом.

Вартість дверей зазначених в оголошенні 1900 * 700, німецький профіль REHAU Euro 60 з зовнішньої ламінацією горіх, вартість вказана вже з виміром, доставкою та встановленням.

Гарантія 5 років і віконний термометр в подарунок.
Телефонуйте, уточнюйте вартість своїх міжкімнатних металопластикових дверей і дверей для ванної кімнати за найкращою ціною від компанії Good Master.

Good Master.
Знаємо. Вміємо. Робимо.
Технічні характеристики
Артикул39687
Оновлення: 27.02.2024
Додано: 24.06.2014
Ідентифікатор: 39687

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Дивитись весь прайс-лист компанії Good Master - 10 позицій
Алюмінієві профілі Profilco