Установка вікон і дверей ПВХ

Немає в наявності
Установка вікон і дверей ПВХ
Велика частина проблем з металопластиковими вікнами виникає якраз через неправильну установку, наприклад, якщо вікно встановлено не по рівню, що неминуче веде до перекосу стулок при закриванні. Якщо ж не забезпечити вірний зазор між віконним прорізом і профілем, то можлива поява містків холоду, що призведе до промерзання всього вікна.
Щоб не допустити цих та багатьох інших помилок, краще щоб встановленням металопластикових вікон займалися фахівці, що володіють необхідними знаннями та належним досвідом. Це дасть гарантію якісного проведення всього обсягу монтажних робіт, причому в мінімальні терміни і з застосуванням самих останніх технологій, професійного інструменту та обладнання.
Крім того, при встановленні металопластикових вікон організаціями (компаніями), фахівці яких займаються монтажними роботами даного типу, в обов'язковому порядку підписують з клієнтом спеціальні договори про прийом і здачі об'єкта, в яких також даються гарантійні зобов'язання.
Якщо ж звертатися до фахівців бажання немає, і планується самостійна установка вікна, то при проведенні робіт слід пам'ятати про найголовніші вимоги і правила по установці вікна.
Вікно має встановлюватися строго по рівню, рівно і без будь-яких відхилень по вертикалі або горизонталі. Лише в цьому випадку віконна фурнітура буде безвідмовно служити протягом довгого періоду часу. Конструкція вікна повинні бути надійно і міцно закріплена у віконному блоці.
Всі стики повинні бути надійно загерметизовані спеціальними матеріалами-герметиками, і крім того, вони також повинні бути попередньо заповнені спеціальним теплоізоляційним і звукоізоляційним матеріалом - монтажної піни з дрібної часом.
Вся фурнітура повинна бути належним чином відрегульовано, рухатися м'яко, плавно і безшумно. Для цього вона повинна встановлюватися із застосуванням спеціального гумового матеріалу у вигляді прокладок.
Технічні характеристики
Артикул39993
БрендREHAU
Оновлення: 04.06.2016
Додано: 27.07.2014
Ідентифікатор: 39993

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення

Інші пропозиції товарів і послуг

Працюємо під час ВС
Вікна двері
5 000 грн
Працюємо під час ВС
Вікна ПВХ!
800 грн
Алюмінієві профілі Profilco