Горизонтальні жалюзі, вертикальні жалюзі, тканинні ролети, плісе. японські штори. Ремонт.

Немає в наявності
Продавець: Сирота О.О.
Горизонтальні жалюзі, вертикальні жалюзі, тканинні ролети, плісе. японські штори. Ремонт.
Які жалюзі потрібні вашим вікнам?

Найширший вибір сучасних жалюзі для вікон мимоволі відволікає нас від двох основних типів цього необхідного предмета домашнього інтер'єру. Звичайно, підкреслено консервативний інтер'єр вимагає і відповідної драпірування, однак сучасні господарі сміливо роблять вибір на користь одного з трьох видів - вертикальної, горизонтальної або рулонної.

Для пластикових вікон ми пропонуємо горизонтальні алюмінієві або вертикальні тканинні жалюзі. Часом на них вперто навішують ярлик предметів офісного інтер'єру, проте тут багато що залежить від того, як до цього підійти. Зараз є досить багато дизайнерських рішень, які роблять їх прекрасно підходять як для офісів, так і для житлових приміщень. Однак є ряд загальних правил.

Так, жалюзі горизонтального типу встановлюють переважно на вікнах приміщень невеликої площі, оскільки вони здатні візуально збільшувати обсяг приміщення. А крім того вони неймовірно довговічні, оскільки виготовляються з алюмінію.

Алюмінієві жалюзі мають чудову стійкістю, набагато більшою ніж, скажімо дерев'яні, це дозволяє їм зберігати і підтримувати єдину напівкруглу форму на всій площі окна.Помімо цього ще одна важлива деталь: вони не вигоряють на сонці, не схильні до корозії повітря, а вплив вологи жодним чином не впливає на них.

Вони геніально прості в догляді. Їх єдиний природний ворог - пил, яку рекомендується періодично скидатися мітелкою, протирати сухою ганчіркою і в крайньому випадку (при сильному забрудненні) промивати мильним розчином.

В наші дні розроблено безліч різноманітних моделей жалюзі горизонтального типу як для будинку, так і для офісних приміщень. Розроблено моделі спеціально для монтажу на мансардних похилих вікнах.

У сучасному світі вертикальні жалюзі набули поширення набагато пізніше горизонтальних, хоча історія їх розвитку починається в далекому минулому. З'явившись на сучасному ринку в широкому розмаїтті кольорів, вертикальні жалюзі з тканини швидко придбали величезне число шанувальників. Можливість підібрати жалюзі під текстуру та колір меблів або шпалер дає безмежні можливості для втілення будь-яких ідей в дизайні інтер'єру. Замінюючи традиційні штори, вертикальні тканинні жалюзі пропускають повітря, не накопичують пил, регулюють денне освітлення. Залежно від ширини вікна вибирають жалюзі «американського» типу, з шириною ламелі 89 мм, або «європейського» типу, з шириною ламелі 127 мм.

Тканинні ролети.

Тканинні ролети на вікна, вони ж рулонні штори, є одним з найбільш практичних, модних і елегантних способів оформлення вікон. Установка тканинних ролет найкраще рішення сонцезахисту для будь-яких типів приміщень, будь то вітальня, спальня, дитяча або робочий кабінет.
Переваги тканинних ролет:

• Тканинні ролети захищають приміщення від палючого сонця і сторонніх поглядів.
• Запобігають нагрів приміщення (значно заощаджуючи на кондиціонуванні).
• Завдяки тканини BlackOut дають повне затемнення в приміщеннях з встановленими проекторами, дитячих кімнатах, спальнях.
• Захищають від вигорання меблі, паркет, гардини та інші предмети інтер'єру.
• Захищають від відблисків телевізори та монітори комп'ютерів, створюючи в приміщенні природне денне освітлення.
• Тканинні ролети відштовхують пил і не вигоряють на сонці.
• Відмінно поєднуються з гардинами і портьєрами.
Ми пропонуємо:

• різновид типи тканин: сатинові, жакардові, натуральні, з перловим напиленням (що відбивають світло і тепло), BlackOut (повністю не пропускають світло), тканини СКРИНЯ.
• Тканини тільки відомих Європейських виробників: Німеччина, Швеція, Бельгія, Польща, Голландія, Туреччина.
• Велику колекцію тканин з широкою гамою кольорів, більше 500 видів.

Тканинні ролети "день-НІЧ" це ідеальне рішення для оформлення вікон в сучасному дизайні квартири або офісу. Ці рулонні штори поєднують в собі зручність у використанні і привабливий вигляд, який ідеально підійде до інтер'єру будь-якої квартири або офісу, виконаного в сучасному стилі.

Подвійні рулонні штори "день-НІЧ" виконані з матеріалу, який поєднує в собі горизонтальні прозорі і непрозорі смуги. Регулювання світлового потоку проникає в приміщення здійснюється зсувом одних смуг щодо інших. Для цього необхідно просто потягнути за ланцюжок управління внаслідок чого смуги поступово зсуваються до досягнення необхідно просвіту. Якщо кожна прозора смуга буде розташована навпроти прозорою смуги іншого полотна, то світло буде проникати в приміщення максимально. А при розміщенні непрозорою смуги навпаки прозорою в приміщення світло не буде проникати взагалі. Так само крім того що можна регулювати світло в приміщенні за допомогою зсуву смуг, тканинну ролету можна підняти, і тоді вікно відкриється повністю.

Японська штора.

Японські панелі незвичайні штори стрімко стали популярними. Вони надають приміщенню теплу, затишну атмосферу, закриваючи вікно або гармонійно розділяючи простір великого приміщення.

Японські штори являють собою цільні полотна тканини, які пересуваються по багатосмугова спеціальному карнизу. Зовні вони нагадують ширму. Слід також зазначити, що панелі японських штор рухаються в різних рядах. Карниз штори має односторонню або центральну розсунення і управляється за допомогою кордової нитки. Також можливо вільне переміщення панелей за допомогою штороводітеля. Цей вид управління є одним з найпопулярніших і зручних. Для панелей використовуються ті ж тканини, що і для тканинних ролет. Величезний вибір тканин, що мають різні кольори, відтінки і малюнки, а також фактуру, дозволяє втілювати в реальність самі, на перший погляд, не здійсненні ідеї. Накладаючи панелі, один на одного можна додати вашому вікну абсолютно новий дизайн.

Японські панельні штори є універсальним виробом, за допомогою якого нерідко поділяють приміщення на кілька функціональних зон. Панельними японськими шторами відокремлюють простір кімнати від гардероба, а також ділять дитячу кімнату на ігрову, робочу і спальну зони. Особливо зручно використання японських штор в приміщеннях, в яких більше одного вікна. Перевагою японських штор є зручне управління і простота монтажу.

Штори плісе.

Штори плісе складаються з тканини, щільно збирається в складки, з вигляду дуже нагадуючи гармошку. Плісирована тканину для виробництва плісе складається з високотехнологічного поліестеру, стійкого до високої температури. Управляти шторою плісе можна за допомогою ручки, ланцюжки або шнура.

Плісе стануть прекрасним доповненням до Вашого інтер'єру, вони функціональні і легкі в управлінні. Ми готові запропонувати Вам більше 200 видів тканин, різних кольорів і малюнків, з різним ступенем светопроніцанія, включаючи повне затемнення (Blackout).
Штори плісе прекрасно підходять для вікон неправильної форми, у вигляді півкола, трапеції або будь-який інший геометричної фігури. Також плісе встановлюється на мансардні вікна або скляні дахи зимових садів.

Особливістю плісе є можливість використання двох тканин в одному виробі - «День-Ніч». Тобто Ви можете використовувати різні за кольором, малюнку і светопроніцанію тканини, наприклад в різний час доби.

Зателефонуйте нам і ми допоможемо Вам зробити Ваші вікна індивідуальними.

А також, ми надаємо комплекс робіт "під ключ":
- вікна, балконний блок, рама,
- сонцезахисні системи (жалюзі горизонтальні та вертикальні, тканинні ролети, плісе, японські штори).
- захисні системи (ролети, екструдовані алюмінієві решітки).
- гаражні секційні ворота.
- укоси (пластик).
- обшивка балкону.
- французький балкон.
Технічні характеристики
Артикул41254
Оновлення: 20.10.2017
Додано: 19.10.2014
Ідентифікатор: 41254

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення