Як вибирати вікна

Немає в наявності
Продавець: Вікна в світ
Як вибирати вікна
Деякі поради при виборі вікон
Від якості фурнітури залежить багато чого - особливо довговічність. Тут вибір простий - або турецька фурнітура, або європейська. Різниця в ціні - близько 100 грн на стулці, але європейські фурнітури завжди надійніше. Наша компанія на вікна з австрійською фурнітурою МАСО дає гарантію 10 років!
Склопакет. Від нього залежить, який рівень звукоізоляції і теплозахисту. Необхідно застосовувати або двокамерний, або однокамерний з енергозберігаючим склом. Другий тепліше, але у першого краще звукоізоляція. Дилема ... Так що краще - використовувати двокамерний з одним енергозберігаючим склом - "і вівці ситі, і вовки цілі".
Завжди важлива товщина підсилювача в профілях. Особливо це важливо, коли металопластикові вікна застосовуються на високих поверхах, де більша вітрове навантаження. Пам'ятайте, що товщина підсилювача 1, 4 1, 5 мм - це дуже непогано з точки заздалегідь міцності Вашого вікна.

Послуга "мобільний офіс" - виїзд менеджера - зморщок з укладенням договору на об'єкті. Краща пропозиція розстрочки "Оплата частинами" від ПриватБанку без документів, оформлення на дому Додаткова знижка пенсіонерам 15%. Щоб замовити вікна у нас - достатньо зателефонувати Телефонуйте прямо зараз - ми працюємо без вихідних
Технічні характеристики
Артикул41368
Оновлення: 14.09.2020
Додано: 24.10.2014
Ідентифікатор: 41368

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення

Інші пропозиції товарів і послуг

Працюємо під час ВС
3 670 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Лоджія з захистом від сонця.
5 640 грн
Optim
Працюємо під час ВС
Теплий балконний блок.
7 900 грн
Optim
Працюємо під час ВС
7 900 грн
Optim
Алюмінієві профілі Profilco