Енергозберігаючі вікна еліт класу Brillant Design

Немає в наявності
Продавець: МастерОк
Енергозберігаючі вікна еліт класу Brillant Design
Вікна з профілів
REHAU (РЕХАУ) BRILLANT-DESIGN
ЖАГА особливо

стиль І ІНДИВІДУАЛЬНІСТЬ
З вікнами з профілів REHAU (РЕХАУ) BRILLANT-DESIGN
Приваблюють легкістю в догляді: профілі з унікальною високоякісної поверхнею і благородним зовнішнім виглядом.

Хороша теплоізоляція Великі вікна теж повинні добре захищати від холоду. Цей ефект легко досягається за вікнами з профілів REHAU (РЕХАУ) Brillant-Design. За ними Ви будете відчувати себе прекрасно.

Цей товарний знак підтверджує якість REHAU (РЕХАУ)

Контрольний знак відповідності вимогам RAL для віконних профілів з ПВХ

Відмінний дизайн і висока якість є знаком якості REHAU (РЕХАУ) Вікна в будинку є відмінним вкладенням коштів: чи будуєте Ви новий будинок або ремонтуєте квартиру, Вам належить ухвалити важливе рішення. Якщо Ви хочете упорядкувати Ваш будинок, високо цінуєте дизайн, хочете зберегти тепло в будинку, зробіть ставку на вікна з профілів REHAU (РЕХАУ) Brillant-Design.
Індивідуальний дизайн Вашого будинку
Ви вкладаєте багато коштів у благоустрій свого будинку. І Ви хочете, щоб він відповідав Вашим бажанням до найдрібніших деталей. Вікна з профілів REHAU Brilliant сприяють тому, щоб Ви завжди з радістю поверталися додому. Особливо, якщо Ви висуваєте високі вимоги до дизайну. М'які заокруглення і скоси на видимій поверхні вікна REHAU Brilliant додадуть Вашому будинку елегантний зовнішній вигляд. Численні варіанти форм і колірних рішень, декоративних покриттів і конструкцій стулок відкривають перед Вами все різноманітні можливості. Економія з комфортом
З вікнами з профілів REHAU (РЕХАУ) Brillant-Design Ви відчуєте себе особливо затишно навіть в холодну пору року. Завдяки дуже високим показникам теплоізоляції тепло буде зберігатися там, де воно повинно бути: всередині Вашої оселі. В результаті Ви будете насолоджуватися сприятливим мікрокліматом в приміщенні, а якщо Ви - власник котеджу, то будете приємно здивовані низькими витратами на опалення. Вікна, виготовлені з профілів REHAU (РЕХАУ) Brillant-Design, є ідеальною складовою для будинків і реконструйованих приміщень, в яких розраховано енергозбереження.

Коротко про всі переваги:
Вікна з профілів REHAU (РЕХАУ) Brillant-Design для висотного житлового будівництва
Теплоізоляція: Uf значення рами: 1,3W / m2 • K [R0пр = 0,79]

Системна глибина: 70 мм

Форми: Ваша фантазія по дизайну віконної конструкції
може бути безмежною.

Кольори: Ексклюзивні кольору і поверхні під
будь-який стиль

Захист від злому: до класу 3 * (WK3)

Звукоізоляція: до класу 5 *

Поверхня: високоякісна, абсолютно гладка, зручна для догляду

Довговічність: довговічність характеризує матеріал РАУ-ПВХ

• ідеально для будинків з низьким споживанням енергії і реконструйованих приміщень
• також включає рольставні REHAU (РЕХАУ) Comfort-Design • 5-ти камерна будова профілю
• для вікон і балконних дверей
• для висотного житлового будівництва

Вікна з профілів REHAU (РЕХАУ) Brillant-Design плюс
Теплоізоляція: Uf значення рами = 1,2W / m2 • До
«Плюс» в теплоізоляції досягається шляхом застосування спеціального армування з термовставкою REHAU (РЕХАУ) Thermostabil
* - відповідно до вимог Європейських норм

________________________________________
теплоізоляція
економія ЕЛЕКТРОЕНЕРГІЇ У ПРИВАТНОМУ будинку
Чи стане затишніше в будинку
Відмінна теплоізоляція вікон з профілів REHAU (РЕХАУ) Brillant-Design сприяє створенню сприятливого мікроклімату в приміщенні, навіть якщо за вікном йде дощ або сніг. Системна глибина 70 мм, а також два контури ущільнення вікон REHAU Brilliant не пропускають холод, протяг, затримують пил і вологу. П'ять повітряних камер діють як ізолюючі бар'єри між низькою зовнішньою температурою повітря і температурою в теплому приміщенні. Результатом є виключно високе значення теплоізоляції R0пр = 0,79 m 2 ° C / Вт. Вікна, виготовлені з профілів REHAU (РЕХАУ) Brillant-Design, ідеально підходять для будинків і реконструйованих приміщень, в яких зроблено розрахунок споживання енергії з метою зменшення витрат на опалення.
Ідеальна системна глибина 70 мм, а також 5-ти камерна будова профілю забезпечують прекрасні теплоізоляційні властивості віконної конструкції.
Теплоізоляція R0пр = 0,79 m2 ° C / Вт
* Значення R0пр вказує на опір теплопередачі елемента конструкції. Чим більше R0пр, тим менше втрати тепла.

З вікнами з профілів REHAU (РЕХАУ) Brillant-Design Ви можете знизити втрати енергії до 75%!

100% *
старе вікно з дерева 56% *
3-х камерний профіль 30% *
4-х камерний профіль 25% *
5-ти камерний профіль
Uf-значення рами (R0пр) 2,2 (0,46) 1,9 (0,53) 1,6 (0,69) 1,3 (0,77)
Ug-значення рами (R0пр) 5,8 (0,17) 3,0 (0,39) 1,3 (0,77) 1,1 (0,91)
Uw-значення рами (R0пр) 4,8 ** (0,21) 2,8 ** (0,36) 1,5 ** (0,67) 1,3 ** (0,77)

* Основа: старе дерев'яне вікно = 100%
** U - значення для вікна розмірами 123х148 см

REHAU (РЕХАУ) Brillant-Design плюс: профіль з термовставкою в армуванні.
Завдяки віконних конструкцій із профільної системи REHAU (РЕХАУ) Brillant-Design плюс Ви поліпшите характеристики теплоізоляції Ваших вікон ще більше. При цьому «плюсом» є спеціальна термовставка REHAU (РЕХАУ) Thermostabil. В результаті Ви поліпшите значення Uf Ваших вікон до R0 = 0,83 m2 ° С / Вт. Кращі передумови для відкритого просування товару. Ваш виробник вікон охоче проконсультує Вас.

________________________________________
форми
Багатогранність, як СУЧАСНА архітектура

Кругла дизайнерська коробка (80 мм) в поєднанні з круглою
стулкою REHAU (РЕХАУ) Brillant-Design
Вікна REHAU Brilliant збільшують цінність Вашого будинку завдяки своїй елегантності, сучасної оптики і абсолютно гладкою, блискучою поверхні. Ваша фантазія по дизайну віконної конструкції може бути безмежною. У Вас є вибір між численними кольоровими виконаннями і формами конструкцій, такими як круглі дизайнерські коробки з 6-ти камерного профілю з системною глибиною 80 мм. У поєднанні з круглими стулками REHAU (РЕХАУ) Brillant-Design виходить вражаючий гармонійний загальний вигляд, досягти який прагне кожен. Широка програма поставок дозволить задовольнити будь-які Ваші побажання по колірному виконанню і форму віконних конструкцій.

Найкраще в формі
Для більшості архітектурних композицій віконні конструкції з профілів REHAU (РЕХАУ) Brillant-Design пропонують Вам відповідну форму і виконання. Ви можете, наприклад, за допомогою заокруглень і скосів на видимій поверхні підкреслити особливий стиль Вашої дома.В можете бути повністю впевнені, що вікна розставлять акценти в житловий обстановці Вашого будинку і гармонійно впишуться в загальну архітектуру будинку. При цьому Вам гарантовані високі показники по теплоізоляції.

________________________________________
кольори
універсальний білий або структурованих
У Вас є вибір!
Вибір квітів для вікон з профілів REHAU (РЕХАУ) Brilliant-Design так само великий, як і вибір форм. Якщо Ви хочете, щоб Ваше вікно повторювало структуру дерева, Ви будете приємно здивовані надзвичайно легкими у догляді декоративними плівками. Спеціальна техніка каширування дозволяє реалізувати потрібний Вам варіант декоративної обробки поверхонь вікна.
Каширування під дерево:
Декоративне покриття під дерево являє собою светоустойчивость і зносостійку плівку з вираженою структурою.
Ексклюзивні кольори і поверхні під будь-який стиль

________________________________________
захист від злому
Індивідуальна безпеку вашого будинку
Добре оснащені для захисту від злому
Залежно від місця розташування вікна в будівлі, від того, наскільки воно недоступне для шахраїв, Ви можете підібрати клас від злому Вашого вікна.
Головною умовою повноцінного відпочинку є впевненість у безпеці. Для того, щоб Ви могли розслабитися будинку або відпочити під час подорожі, вікна з профілів REHAU (РЕХАУ) Brillant- Design можна оснастити різними взломозащітнимі пристроями.
Дуже часто проникнення до житла відбувається через вікна, лоджії і балкони, тому особливо важливий індивідуальний підхід до захисту кожного окремого вікна. Спеціальні частини приладів замикання і деякі інші компоненти систем безпеки вікон REHAU (РЕХАУ) Brillant-Design допоможуть Вам убезпечити себе від злому.
Сьогодні в Україні відсутні нормативні вимоги в галузі організації захисту від злому віконних конструкцій, проте в багатьох європейських країнах в цій області накопичений багатий досвід. Відповідно до європейських вимог (на прикладі Німеччини) розрізняють наступні класи від злому віконних конструкцій:
Базова безпека: мінімальний рівень захисту від злому, може бути рекомендований лише для важкодоступних вікон.
Безпека класу WK1: для важко-доступних вікон. Основний захист від спроб злому із застосуванням фізичної сили. Вбудований захист (прилади замикання) проти застосування простих інструментів.
Безпека класу WK2: для легкодоступних вікон. Захист вікна розрахована на те, що злочинець намагається зламати закриту і заблоковану конструкцію, застосовуючи прості інструменти, такі як викрутка, кліщі і зубило.
Безпека класу WK3: для дуже легкодоступних вікон. Додатковий захист від застосування хакером другий викрутки і брухту. Спеціальні захисні складові для організації індивідуальної зламобезпечних.

________________________________________
захист від шуму
індивідуальний підхід
Спокійний відпочинок
Вимоги до звукоізоляції вікон відповідно до СНиП 23-03-2003 «Захист від шуму».
Якщо на вулиці шумно, за допомогою вікон з профілів REHAU (РЕХАУ) Brillant-Design Ви завжди досягнете бажаної ...
Технічні характеристики
Артикул41624
Оновлення: 13.05.2020
Додано: 07.11.2014
Ідентифікатор: 41624

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення