Панорамні вікна

Немає в наявності
Продавець: Дім Вікон
Панорамні вікна
Компанія "Дім Вікон" пропонує широкий вибір по виготовленню конструкцій з металопластику будь-якої складності, в тому числі і панорамні вікна.

Панорамні вікна - одне з найсучасніших дизайнерських рішень, яке дозволяє впустити в будинок якомога більше світла і візуально збільшити приміщення. Дані вікна за розміром величезні, на всю стіну. Якість готового продукту вікна, залежить від багатьох складових, одна з яких віконний профіль. Це важлива, але не основна деталь при виборі пластикового вікна. А покупець часто прирівнює вибір вікна до вибору профілю, як ніби справа тільки в ньому і будь-хто може з купленого в супермаркеті профілю змайструвати собі віконце. Але чомусь вікна все купують собі цілком, а не частинами. Напевно, це тому, що виробництво і монтаж вікна повинен робити професіонал. Тому найважливіше - це вибрати постачальника-професіонала, який і матеріали потрібні підбере і вікно зробить якісно, ​​як треба і встановить правильно: щоб не дуло і щоб тепло потім було. Максимальна площа конструкції - до 6 метрів квадратних

Максимальна довжина однієї із сторін конструкції - 4000 мм. Для овальних вікон - довжина по більшій осі не повинна перевищувати 2500 мм.
Технічні характеристики
Артикул41633
Оновлення: 18.03.2017
Додано: 09.11.2014
Ідентифікатор: 41633

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Алюмінієві профілі Profilco