Жалюзі горизонтальні.

Немає в наявності
Продавець: Економтеплоком
Жалюзі горизонтальні.
Жалюзі горизонтальні - недорого від виробника. Зручно, просто і практично.
Компанія ТОВ Економтеплоком пропонує купити горизонтальні жалюзі на пластикові вікна від виробника!
горизонтальні жалюзі на пластикові вікна в деяких випадках можуть прекрасно замінити собою штори, наприклад на кухні, на дачі, в дитячій, надійно захищаючи Вас від сонячного світла і поглядів настирливих сусідів.
Якщо Ви повісите на вікна горизонтальні жалюзі, Ви можете не замовляти звичайні штори на всі вікна. Вам достатньо замовити невеликі декоративні штори з боків вікна, які будуть створювати затишок, але не закриватимуть весь віконний проріз, а від світла і сонця Вас захистять жалюзі. Так Ви можете заощадити кілька сотень гривень на кожному вікні - ціна жалюзі залежить від площі і у нас вона більш, ніж демократична!
Жалюзі на вікна вішаються впритул до скла, на кожну стулку вікна і дуже ефективно відображають сонячні промені. Ви можете відмовитися від кондиціонера або включати його рідше. Це збереже Ваші гроші і здоров'я - кондиціонери сушать повітря, в них заводяться мікроби.
Організм людини потребує сонячному світлі, але днем. Вночі світло йому шкідливий, він перешкоджає виробленню мелатоніну - гормону, дуже впливає на здоров'я.
Жалюзі забезпечують напівтемрява у Вашій кімнаті навіть сонячним ранком. З такими жалюзі Ви будете краще висипатися і менше хворіти. Особливо це важливо для дітей - не так просто вкласти дитину днем. якщо в вікно б'є сонце.
Жалюзі надзвичайно зручні: вони управляються легко, при цьому підвіконня завжди залишається вільним, а доступ до віконної ручці не заблоковано.
Чекаємо Вас і Ваших дзвінків!
Технічні характеристики
Артикул44378
Оновлення: 15.12.2017
Додано: 11.06.2015
Ідентифікатор: 44378

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення

Інші пропозиції товарів і послуг

Алюмінієві профілі Profilco