Працюємо під час ВС

ARTNIKA SLIDE ПАРАЛЕЛЬНО-РОЗСУВНА система

Немає в наявності
Продавець: Art-Nika
ARTNIKA SLIDE ПАРАЛЕЛЬНО-РОЗСУВНА система
Універсальна скляна розсувна система з слайдерним (ковзаючим) пересуванням стулок, яка підійде будь-якому панорамному проєму. Найзручніша у використанні і догляді. Відкриває практично увесь проєм, за винятком відстані шириною в одну стулку.

Можливе застосування як для зовнішнього отвору, так і внутрішніх перегородок. Тому, ця система підійде різному типу приміщення і призначення.
Панорамна холодна розсувна система скління з паралельним рухом стулок. Стулки плавно пересуваються по рейках-доріжках за допомогою роликів. Навіть при великих габаритах конструкції хід стулок буде плавним та безшумним.

Стулки системи ARTNIKA SLIDE рухаються залежно один від одного, так як на кожній є профіль-зачіп. При закриванні системи, перша стулка витягує за собою всі інші.

Важливою перевагою системи є те, що вона нижньо-опорна. Тобто, вся вага стулок доводиться на підлогу. Часто така комплектація є незаперечною перевагою, оскільки для безпечного монтажу верхньопідвісних систем потрібні потужні несучі конструкції, які часто просто відсутні (особливо в літніх альтанках і верандах).

Безрамне розсувне скління SLIDЕ буває 3-х, 5-ти і 6-ти рейковим (доріжковим), на кожній рейці стоїть своя стулка. Скління можливо, як з моносклом 10 мм, так і зі склопакетом. Може укомплектовуватися замками, нажимними та стаціонарними ручками.
Технічні характеристики
Артикул45717
Артикул компаніїARTNIKA SLIDE
Оновлення: 13.02.2023
Додано: 03.12.2015
Ідентифікатор: 45717

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення

Ще товари та послуги від компанії Art-Nika

Працюємо під час ВС
Двері вхідні Hi-Tech
1 955 євро
Виробництво вікон Viknar`off