Офісні перегородки

Немає в наявності
Офісні перегородки
Суцільноскляні перегородки

Незважаючи на те, що суцільноскляні перегородки називають «офісними», установка перегородок такого типу можлива в самих різних будівлях і приміщеннях. Їх важливою особливістю є специфічний монтаж, який виробляється на алюмінієвому каркасі за допомогою спеціальних затискачів. Така конструкція створює відчуття стіни, виготовленої виключно зі скла, але в той же час володіє високою міцністю і надійністю. Вони дозволяють ергономічно організувати робочий простір, зберігши при цьому стильний і естетичний дизайн приміщення.

Алюмінієві офісні перегородки

Алюмінієві перегородки мають ряд переваг які дозволяють архітекторам добитися таких результатів як: спланувати приміщення на «будь-який смак», прибрати «важкі» перегородки, освітити приміщення денним світлом. Алюмінієві перегородки складаються з каркаса як правило це алюмінієвий профіль усередині якого встановлений лист різного матеріалу такого як скло, ДСП і т.д. При виробництві профіль як правило анодируется і покривається порошковою фарбою.
Використовуючи при виробництві алюміній дозволяє зробити майбутні перегородки абсолютно будь-якої форми. Використовують перегородки як правило в 2х напрямках, це офісне та торгівельне застосування. В офісах алюмінієві перегородки як правило поділяють великий простір (open space) на безліч зон і коридорів, що дуже популярно в сучасних офісах. Т.к. завдання сучасних офісів різні. Алюмінієві перегородки в офісах вирішують такі завдання як звукоізоляція і створення комфортних робочих місць. У торговельній сфері алюмінієві перегородки як правило представлені цільно-скляними перегородками.
Технічні характеристики
Артикул45719
Оновлення: 03.12.2015
Додано: 03.12.2015
Ідентифікатор: 45719

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Алюмінієві профілі Profilco