Працюємо під час ВС

Двері в гараж, підвал 800ммх2000мм

Немає в наявності
Продавець: Good Master
Двері в гараж, підвал 800ммх2000мм
Якщо Ви зацікавлені в бюджетному варіанті дверей в підвальне приміщення або гараж компанія Good Master рекомендує зупинити свій вибір на надійних дверей з металопластику.

Їх головною перевагою є не тільки низька вартість, обумовлена ​​масштабними виробничими потужностями, а й легкість і зручність у використанні. Двері обладнані міцним алюмінієвим порогом, який не буде потрібно переступати або чіплятися за нього, коли Вам знадобитися що-небудь занести в приміщення. Пластик з якісної сировини дуже зручно мити, і не зажадає великих зусиль в догляді.

Три німецькі петлі Roto забезпечують плавну роботу стулки за рахунок оптимального перерозподілу ваги конструкції. Практичні натискні ручки разом з безпечним пятізапорним механізмом гарантують щільний притиск і фіксацію. Це прекрасний варіант для всіх технічних приміщень.

Доставка безкоштовно по областям на адресу Київ, Суми, Полтава, Харків, Дніпропетровськ, Запоріжжя, Кіровоград, території Донбасу підконтрольна Україні.

Доставка по областям на адресу, Житомир Вінниця, Черкаси, Одеса, Миколаїв, Херсон, Луцьк, Рівне, Львів, Тернопіль, Хмельницький, Івано-Франківськ, Чернівці, Закарпатська область та міста Кривий Ріг, Ужгород, Мукачево від 150 грн.

Установка: без установки

Термін виконання замовлення: 5-8 днів

Оплата: передоплата 30% на рахунок підприємства, 70% при доставці (адреса, відділення)

Гарантія: наші клієнти мають право протягом 14 (чотирнадцяти) днів повернути продукцію і отримати назад гроші, у разі вмотивованої відмови (невідповідність замовленої і отриманої продукції).

Компанія Good Master пропонуємо Вам замовити такі двері у наших менеджерів за вищевказаними телефонами.

Good Master..
Знаємо. Вміємо. Робимо
Технічні характеристики
Артикул47224
Оновлення: 27.02.2024
Додано: 05.05.2016
Ідентифікатор: 47224

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Дивитись весь прайс-лист компанії Good Master - 10 позицій