Двері Папа Карло серія Милленіум

Немає в наявності
Продавець: Личак В.Г.
Двері Папа Карло серія Милленіум
Каркас дверей виготовляється з комбінованого переклеєного масиву, що отримується в процесі склеювання під тиском брусків з висушеної деревини, з якої заздалегідь вирізані всі суки.

Для облицювання застосовується високоякісний ламінатін (екошпон) з ефектом 3-d виробництва Німеччини. Він повністю відтворює натуральну структуру дерева, а текстура на ньому відчувається на дотик.

Важливим критерієм при виборі ламінатіна (екошпона) є його екологічність. Не дивлячись на штучне походження, він не має жодних шкідливих випарів або продуктів розпаду при горінні, не здатний утримувати радіацію і ін. Даний вигляд покриття пройшов всі необхідні види сертифікації і відрізняється високими експлуатаційними показниками.

Дверям з покриттям ламінатіном (екошпоном) можна по праву назвати довговічними, оскільки їх покриття здатне витримувати значні ударно-механічні дії і при цьому володіє антівандальнимі властивостями, на нім не залишається слідів від дрібних подряпин або вм'ятин. Ламінатін (екошпон) стійкий до ультрафіолету, що дозволяє встановлювати міжкімнатні двері з таким покриттям в приміщеннях, де застосовуються уф-промені або в кімнатах, не захищених від дії сонця.Догляд за дверима з таким покриттям не вимагає зусиль і дотримання особливим вказівкам.

Матеріал володіє вологонепроникністю, що зробить догляд максимально простим.

Ламінатін (екошпон) - це тонкий декоративний пластик з високоякісною поверхнею меламіну, що відрізняється високою щільністю і стійкістю до механічних дій, стійкий до м'яких кислот, лугів і розчинників. Завдяки цим перевагам широко використовується в дверному виробництві по всьому світу.
Технічні характеристики
Артикул47703
Оновлення: 06.02.2019
Додано: 31.07.2016
Ідентифікатор: 47703

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Ролети GANT Termo з прихованим коробом