Суцільноскляні перегородки

Немає в наявності
Продавець: Сіріус-Проф
Суцільноскляні перегородки
Для розділення великих офісних просторів на окремі робочі зони пропонуємо використовувати суцільноскляні перегородки. Відсутність несучих і обрамляючих каркасів, повна прозорість таких стін - ось основні переваги, на відміну від звичних гіпсокартонних перегородок з вбудованими дверима і палітурками вікон, або вироблених з металопластикового чи алюмінієвого профілю. Суцільноскляні перегородки дозволяють мобільно змінити розміри і конфігурацію приміщень. Вони візуально стирають кордони кімнат, підвищуючи рівень комунікабельності, зону інформаційного поля, в той же час, забезпечуючи комфортні умови для роботи в офісах, спортивних залах, вітринах магазинів торгівельних центрів.
Загартоване скло, товщиною 10мм, саме є несучим конструктивним елементом. Для його монтажу досить затискного профілю встановленого тільки знизу на підлозі і зверху на стелі. Екологічно чисте скло здатне витримувати фронтальні навантаження. Двері, з такого ж загартованого скла, за допомогою спеціальних петель монтуються в проріз перегородки з зазором 5... 7 мм. Нижня петля має вбудований доводчик, завдяки цьому не потрібно заглиблюватися в існуючу підлогу приміщення. Доводчик забезпечує високу стабільність повернення хитається в обидві сторони двері в закрите положення, а також на розкриття двері в кут 150 ° в обидві сторони і, при необхідності, фіксацію під кутом в 90 °. Поруч з нержавіючої офісної ручкою на двері, встановлюється замок з циліндровим механізмом. Особливістю замку є те, що його можна монтувати на стулці дверей, за бажанням, на будь-якій висоті, не свердлячи при цьому ніяких кріпильних отворів. Вся фурнітура для дверей і скляних перегородок виконана з нержавіючої сталі. Сучасний вигляд, надійність і якість цих елементів відповідають їх вартості.
Завдяки налагодженим зв'язкам з постачальниками комплектуючих і маючи достатній досвід роботи з зовнішнім і внутрішнім склінням, монтаж виконаємо в короткі терміни.
Технічні характеристики
Артикул48871
Оновлення: 10.10.2022
Додано: 15.02.2017
Ідентифікатор: 48871

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення