Профіль VEKA SOFTLINE 82

Немає в наявності
Профіль VEKA SOFTLINE 82
Інноваційна енергоефективна система, що відповідає високим вимогам майбутнього

Сьогодні все більше значення мають енергозбережні властивості вікон. Нова профільна система VEKA - Softline 82 - це інноваційна розробка, що дозволяє вже сьогодні проектувати і робити вікна, що відповідають високим вимогам завтрашнього дня.

Системна платформа SOFTLINE 82 пропонує оптимальну базову монтажну ширину, що дозволяє ефективно використати енергоефективні вікна, що відповідають сучасних вимогам в області енергозбереження як в нових будівлях, так і у будівлях, що піддаються реновації. Окрім цього, розробки VEKA повною мірою враховують нормативи по вторинній переробці і максимальну економічність в переробці без компромісів в області якості.

Нова система пропонує власну створочную геометрію, що враховує особливості застосування технології вклеювання склопакета в стулку. Переробники, що використовують це рішення, отримують тим самим цілий ряд нових можливостей для забезпечення безпеки виробничих процесів і якості готових вікон.

VEKA Softline 82 це комплексна система, що складається з більш, ніж 40 нових геометричних рішень. Усі артикули виконані в суворій відповідності з вимогами класу А стандарту RAL, що стосується як бездоганної оптики вікна, так і його функціональних властивостей. Використання додаткових артикулів 70-мм систем VEKA забезпечує повну свободу при виборі конфігурації вікна
Технічні характеристики
Артикул49767
БрендVEKA
Розрахункові значення відповідають якісно виготовленому і встановленому вікну (віконному блоку) з обраних комплектуючих при заданих розмірах вікна.
Вікна, які не відповідають стандартам якості виробництва, можуть не забезпечити розрахункові величини через підвищену повітропроникність та інші негативні фактори.
Оновлення: 29.03.2021
Додано: 19.06.2017
Ідентифікатор: 49767

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення

Інші пропозиції товарів і послуг

Виробництво вікон Viknar`off