Нахильно-розсувні системи в Херсоні

Немає в наявності
Продавець: Euro-Okna
Нахильно-розсувні системи в Херсоні
Нахильно-розсувні системи в Херсоні - це масштабні теплі конструкції, виконані з ПВХ профілю, за допомогою яких можливо проводити відкриття віконних і дверних стулок, скориставшись однією з 3-х запропонованих опцій: зрушенням в бік, паралельним виставленням і нахилом. Багато хто вирішуює замовити нахильно-розсувну систему в Херсоні для установки в квартирах і приватних будинках, щоб засклити кухонне вікно, балкон або лоджію.
Кожен, хто зробив замовлення нахильно-розсувних системи в Херсоні, буде приємно здивований функціональністю і простотою роботи режимів провітрювання і зсуву (суть останнього полягає в заходженні рухомої стулки за «глуху»).
Система з однаковим успіхом може використовуватися в самих різних сферах: в сучасному офісі, залі для нарад, готельному номері, дитячому садку або школі. Так само широко її застосовують для скління веранди, тераси і зимового саду. Серед особливих переваг системи хочеться відзначити прекрасні звукоізоляційні і тепло- зберігаючі властивості, а ще виняткову зручність в користуванні оснащених нею вікон і дверей, адже з нею не потрібно передбачати місце для відкривання стулки!
Нахильно-розсувні системи ПВХ для вікон та дверей в Херсоні, володіють помітними перевагами:
1. Великі розміри.
Можливість виготовлення нахильно-розсувних систем в Херсоні великого розміру, що ніяк не вплине на відмінне ковзання стулки-полотна по напрямних і легке відкривання на провітрювання.
2. Наявність фурнітури високої якості.
Плавний хід під час відкриття полотна-порталу досягається завдяки тому, що в конструкції встановлена ​​якісна рухома фурнітура, здатна витримати великі навантаження. Окремо варто виділити зрушення і відкидання стулки без найменшого звуку. За Вашим бажанням ми можемо встановити і протизламну фурнітуру.
3. Легкість в роботі.
Такі системи можуть похвалитися своєю безшумною роботою і тим, що опції зсуву, відкривання і закривання здійснюються легко і просто, за допомогою однієї ручки на стулці. Для того щоб перейти в один з режимів, Вам достатньо виконати такі нескладні дії: повернути ручку, потягнути до себе полотно, а потім або відсунути в сторону, або відкинути на провітрювання стулку.
4. Можливість використання для вікон і балконних дверей.
Завдяки багатофункціональності та зручності експлуатації, якій вирізняють нахильно-розсувну конструкцію, з нею можна склити не тільки балкони і звичайні вікна, але і встановлювати як вхідні двері.
5.чудовий спосіб встановити москітну сітку в Херсоні.
Москітні сітки, встановлені на таких конструкціях, будуть повністю повторювати розміри прорізів, володіти контуром щіткового ущільнення і легко переміщатися уздовж конструкції.
6. Можливість замовити такі доповнення:
- тонувальну плівку, яка блокує ультрафіолетові промені і яка захищає від відблисків сонця. Така плівка виключить можливість вигоряння предметів інтер'єру і створить для Вас односторонню видимість, коли ви бачите всіх, а вас - ніхто, завдяки чому Ви будете відчувати себе затишно без цікавих сторонніх поглядів;
- ламинацию ПВХ-профілю: широка кольорова гамма дає можливість надати конструкції індивідуального характеру, а також створити на металлопластиковом вікні ефект будь-якої породи дерева за Вашим бажанням. Багатошарова плівка, що для цього використовується, високоякісно захищає весь профіль від негативного зовнішнього впливу;
- бронювання склопакета, завдяки якому буде досягнутий захист від злому, вандалізму, вогнепальної зброї та захист від застосування будь-якого пристрою «прослухування» і навіть вибуху.
Володіючи численними перевагами, нахильно-розсувні системи все ж мають один маленький недолік: неможливо відкривання отвору на всю ширину, так як необхідно місце щоб від'їжджала стулка.
Технічні характеристики
Артикул50683
Оновлення: 10.11.2017
Додано: 07.11.2017
Ідентифікатор: 50683

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Виробництво вікон Viknar`off