Вікно кухні, спальні - 1300х1400, профіль WDS 500, подвійний склопакет - три камери, фурнітура Axor K-3, підвіконня WDS стандарт 250х1500мм. Доставка, монтаж - демонтаж.

Немає в наявності
Продавець: WDS, фірмовий
Вікно кухні, спальні - 1300х1400, профіль WDS 500, подвійний склопакет - три камери, фурнітура Axor K-3, підвіконня WDS стандарт 250х1500мм. Доставка, монтаж - демонтаж.
- Варіант скління, в ламінації, профіль WDS 500 - 70мм товщина, досить добротний, ідеально впишеться як в квартиру, так і в приватний будинок. У нашому випадку колір - білий, можлива варіація ламінації (широкий асортимент). Відмінний контур ущільнення надійно захистить від вітрів, вуличного шуму, і страшних морозів.
- Енергозберігаючий склопакет 40мм. 80% вікна це склопакет, в нашому випадку ми ставимо твердий мінімум для нашого регіону, Кам'янсько-Дніпровський район, Білозерський.
- Фурнітура Axor, відмінно себе показала в ходу. За роки продажів - проблеми і поломки практично були відсутні.
Рекомендуємо.
- Підвіконня WDS - відмінна якість, не вигорає, не дряпається. За замовчуванням ставимо білий, 250х1500мм, можна вибрати в кольорі.
- Все це у збірці дасть нам відчуття комфорту і якості з мінімальними фінансовими витратами.
- Гарантія 10 років. Профільна система, фурнітура, різновид склопакетів - підбираються індивідуально. Наша вітрина - це просто посібник і допомога у виборі вікна.
- Дорогі друзі в описі і на вітрині порталу - те, що ми рекомендуємо Вам для комфорту в будинку і економії на опаленні і енергоспоживанні. Пам'ятайте, кожен об'єкт треба розглядати в індивідуальному порядку. В нежитлове приміщення, вікна з профілю Galaxy з трьома камерами і однокамерним склопакетом, буде більш ніж достатньо. Ціна виробу пропорційна якості, а вибір якості залежить від того, для яких цілей і що це за кімната, специфіка місцевості, погодних умов і т.д.
Технічні характеристики
Артикул50736
БрендWDS
Оновлення: 15.01.2018
Додано: 15.11.2017
Ідентифікатор: 50736

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення