Працюємо під час ВС

Шторки для ванної світлопрозорі скляні

1 100 грн замовити
Ціна за м2.
+38 067 485 37 82+380 67 485 3782
Одеса
Продавець: Елкон-дизайн
Шторки для ванної світлопрозорі скляні
Компанія проектує за індивідуальним дизайном і виготовляє скляні шторки для ванних, світлопрозорих ширмів для душу своїх безпечних скло в Одесі. По готовності плануємо доставку та встановлення стендів як мобільних, так і стаціонарних.
Установка стекляних шторок для ванни допомагає об'єднати душову кабіну та ванну в одне конструкцію. Така версія прийнята для невеликих санвузлів приміщень, відведенних під ванну кімнату. Применение в інтерьере стеклянной шторки для ванной устраняет таку проблему, як попадання води на пол. Практичність шторки із безпечного скла велика, а наша компанія допоможе виготовити її відповідно до індивідуальних розмірів, спираючись на функціональність, стиль і розмір ванної кімнати.
Какова специфіка конструкції стекляних шторок для ванн? Для виготовлення таких стінок використовується тільки безпечне калоне скло толщиною мінімум 6 мм і максимум 10 мм. Стандартной толщиною є стекло 8 мм. Таке стекло здатне протистояти сжаті, що дозволяє йому витримувати будь-яку навантаження і сильні удари. При розщепітті таке скло розсувається на неосвічені осколки, про які неможливо пошкодити. Шторка зі скла може бути нерухомо, тобто кріпиться до кромки ванни та стіни. Стандартная высота ограждения складає 1600 мм. Якщо стеклянная штора виготовлена ​​з декількох стеклянних елементів, то вони можуть складатися різними способами. Складну шторку з склянки набагато зручніше використовувати в повсякденній експлуатації
Технічні характеристики
Артикул51267
Оновлення: 23.02.2024
Додано: 01.02.2018
Ідентифікатор: 51267

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Відгуки
Дивитись весь прайс-лист компанії Елкон-дизайн - 10 позицій
Алюмінієві профілі Profilco