Алюмінієва паралельно-розсувна система

Немає в наявності
Продавець: КТБ-ГРУП
Алюмінієва паралельно-розсувна система
Розсувні системи є чудовим технологічним рішенням як для приватного помешкання, так і для корпоративної будівлі (офіс, магазин, супермаркет, ресторан тощо).
Параллельно-розсувна конструкція може складатися з двох і більше стулок. Робоча стулка за допомогою фурнітури розміщується паралельно до глухої стулки, що дає можливість збереження простору при відкриванні. Також можна відкривати стулку в режим відкидання для провітрювання приміщення.
Щоб стулки легко ковзали вони оснащені простою і надійною віконно-дверною фурнітурою GU. Висока якість фурнітури гарантує довготривалу та безвідмовну роботу, незважаючи на велику вагу стулок. Завдяки інноваційному механізму руху зсувна стулка ковзає плавно і точно в будь-яке положення. Програму завершують ергономічні алюмінієві поворотні ручки, які забезпечують всі функції керування.
Приміщення, в якому встановлена паралельно-розсувна система має прекрасний панорамний вид, максимальне освітлення, доступ свіжого повітря, свободу пересування та комфорт.
Такі системи найчастіше застосовують для розмежування житлового простору та терас, балконів, зимових садів чи басейнів. Паралельно-розсувні двері дозволяють зробити приміщення особливо затишним і комфортним.
Розмір: 1700 мм х 1000 мм
Технічні характеристики
Артикул56329
Оновлення: 24.07.2019
Додано: 25.07.2018
Ідентифікатор: 56329

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення

Інші пропозиції товарів і послуг