Працюємо під час ВС

Рулонні штори

Ціна за бар.
+380 96 619 XX XX +380 96 619 6020
Миколаїв
Продавець: Steko, дилер
Рулонні штори
Рулонні штори з'явилися порівняно недавно, але стали прекрасною альтернативою звичайним віконним жалюзі. Навіть не дивлячись на свою високу вартість у порівнянні зі звичайними жалюзі, рулонні штори дуже популярні, тому ми пропонуємо безліч різних колірних рішень, аж до фотодруку на тканинах. Тканинні ролети створять надзвичайну казкову атмосферу затишку в дитячій, вітальні, спальні і навіть на кухні.

Рулонні штори поєдную в собі функціональність традиційних жалюзі і затишок звичайних штор.
а відміну від жалюзі, рулонні штори застосовують не тільки для офісів. Все частіше люди звертаються до даного виду сонцезахисних систем щоб привнести звичайному пластиковому вікну неповторний смак, і створити завдяки декоруванню тканинних ролет звичайними легкими шторами, ламбрекенами.

Тканини рулонних штор відрізняються між собою за щільністю і светопропусканию. Як зателефонувати до служби до Вас додому нашого фахівця допоможе підібрати найоптимальніший варіант тканини для Вашого вікна.

Тканинні ролети зменшують нагрівання віконного скла на сонці і перешкоджають тепловтрат через вікна взимку.
Управляються тканинні ролети значно простіше, ніж звичайні жалюзі - відсутня тростинка і мотузочок, яка через кілька років рветься. Замінили їх ланцюговий одним механізмом, який простий і довговічний у використанні.

Уже через кілька днів з'являється після установки на ламелях горизонтальних жалюзі, як правило, з'являється осад пилу, яку доводиться витирати.
Завдяки тому, що в рулонних шторах
розташовується вертикально, а сама тканина просочена спеціальної пилевідштовхуючий просоченням, пил на тканину практично не сідає, а самі штори не вимагає частого чищення і надовго зберігають охайний вигляд.
Рулонним шторам потрібно лише періодично легкий догляд - чистка м'якою щіткою. Також можна пропилососити їх з використанням м'яких насадок. Для чищення плям можна використовувати миючі засоби, що не містять хлору і кислот, в.т.ч кошти по "сухий хімчистці", які можна придбати в будь-якому відділі побутової хімії
Виготовлення індивідуально для вас
Тканинні ролети виготовляються з точністю до міліметрів за розмірами вашого вікна, а тканину підбирається з урахуванням вашого смаку. Купуючи готові ролети в торгових супермаркетах, можна не вгадати з розмірами і вибором тканини. В такому випадку враження від нової покупки буде зіпсовано.
Технічні характеристики
Артикул57080
Оновлення: 24.04.2024
Додано: 15.01.2019
Ідентифікатор: 57080

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Steko, дилер

Працюємо під час ВС
Москітна сітка на двері
650 грн
Працюємо під час ВС
Steko EXTRA V90
1 000 грн
Працюємо під час ВС
Теплые полы ExTherm
1 000 грн
Працюємо під час ВС
Двері балконні ПВХ П/О
3 896 грн
Дивитись весь прайс-лист компанії Steko, дилер - 50 позицій