Працюємо під час ВС

Сітка Антипиль і Антимоскіт

Ціна за шт.
+380 97 259 XX XX +380 97 259 6376
Київ, Вишгород, Глеваха
Продавець: Україна Пласт
Сітка Антипиль і Антимоскіт
З настанням теплої пори року все частіше доводиться відкривати вікна для провітрювання приміщень. Звичайні москітні сітки захищають житло від настирливих комах - комарів, мух, мошки.
Москітна сітка антипил захищає не тільки від непрошених «літаючих гостей», а й від дрібнодисперсного пилу і пилку квітучих рослин. Деякі виробники називають таку сітку антипильца. Якщо в приміщенні знаходяться люди, які страждають на поліноз - різновидом алергії, пов'язаної з реакцією організму на контакт пилку різних видів рослин з очима, ротовою порожниною, дихальними шляхами, то для них це стає справжніми тортурами.
Особливості москітної сітки антипил Для захисту від дрібнодисперсного пилу і пилку рослин застосовується москітна сітка антипил. Осередки стандартної сітки мають розмір 1х1 мм, що більше розміру часток пилу і квіткового пилку рослин. Москітна сітка антипил має витягнуту осередок розміром 0,25х1 мм. Крім дрібної осередку перевагою москітної сітки антипил є те, що вона виготовлена ​​з матеріалу, що притягає дрібні частинки пилу, не даючи їм потрапити в приміщення. При цьому для ефективної роботи сітки, в залежності від ступеня забруднення, зазвичай один раз в тиждень, необхідно протерти її губкою, змоченою в мильному розчині, і промити в проточній воді. І сітка знову як нова.

Полотно можна використовувати, як для віконних так і дверних сіток всіх видів, плісе, розсувних сіток.

Замір, доставка, монтаж.

Працюємо по всьому Києву і області!
Технічні характеристики
Артикул57869
Оновлення: 25.04.2024
Додано: 23.05.2019
Ідентифікатор: 57869
Відгуки

Ще товари та послуги від компанії Україна Пласт

Дивитись весь прайс-лист компанії Україна Пласт - 154 позиції
Ролети з теплим коробом GANT