Двостулкове вікно з поворотно-відкидний і глухий стулками Salamander 2D

Немає в наявності
Продавець: Олта
Двостулкове вікно з поворотно-відкидний і глухий стулками Salamander 2D
Серед всіх лінійок вікон двостулкове вікно з поворотно відкидний і глухий стулками Salamander 2D користується найбільшою популярністю серед споживачів. Це універсальна ПВХ конструкція відноситься до бюджетного, доступному за ціною, сегменту пластикових вікон. Її використовують для скління квартир, заміських будинків, офісів та інших установ.

Купити металопластикові вікна в Києві можна легко і вигідно в компанії ОЛТА. Тут Ви можете замовити двостулкові вікна з всілякими варіантами відкривання. Вікно в якому одна стулка відкривається, а друга залишається глухою - одна з найпопулярніших моделей. З огляду на Ваші переваги, можливі конструкції з обома стулками. Купити вікна в Києві можна різної кольорової гами і геометричної форми. Такі рішення урізноманітнюють будь-який інтер'єр приміщення, зроблять його незабутнім і неповторним.

Купити двостулкове вікно в Києві - це значить забезпечити відмінну вентиляцію кімнати, тим самим створити комфортний мікроклімат в приміщенні. Купити вікно металопластикове з поворотно - відкидним механізмом відкривання можна за максимально доступною ціною в компанії olta. Таке вікно не вимагає спеціального догляду, його легко мити. Трикамерні профільні конструкції Salamander 2D виконані з екологічно чистого матеріалу. Сталеве армування всередині конструкції збільшує її несучі здібності. Подвійне ущільнення гарантує високу герметичність. Ширина фальца дозволяє встановлювати енергозберігаюче, протипожежне або з підвищеним ступенем захисту скло.

* Остаточна ціна може відрізнятися, точну ціну дізнавайтеся у менеджерів компанії ОЛТА
Технічні характеристики
Артикул58129
Оновлення: 02.08.2019
Додано: 02.08.2019
Ідентифікатор: 58129

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Алюмінієві профілі Profilco