Трьохстулкове вікно з поворотно-відкидний і двома глухими стулками Salamander 2D

Немає в наявності
Продавець: Олта
Трьохстулкове вікно з поворотно-відкидний і двома глухими стулками Salamander 2D
Трьохстулкове вікно пластик з поворотно-відкидний і двома глухими стулками Salamander 2D є оптимальним варіантом скління просторих приміщень. Така віконна конструкція відмінно наповнює кімнату природним світлом. Велика частина підвіконня залишається не задіяна і її можна використовувати для будь-яких побутових потреб. Легке миття забезпечує, стулка, розташована в центрі вікна.

Вартість вікна Київ на сайті ОЛТА доступна споживачам з різними уподобаннями в склінні свого будинку. Ширина профілю до 60 мм покращує теплоізоляцію, сприяє максимальному утеплення монтажного шва. За бажанням можна встановити склопакет від 5,0 мм до 32,0 мм.

Вікно пластик відмінно захищає від проникнення всередину кімнати пилу, вологи, вуличного шуму. Так як по зовнішньому притвору встановлений стійкий до погодних змін ущільнювач 7мм, а по внутрішньому 8мм. Екологічно чиста сировина, що використовується для виготовлення профілів Salamander 2D, дозволяє без побоювання за здоров'я, встановити вікно київ в дитячій спальні.

В Україні такі профільні системи користуються величезним попитом з 2015 року. Білі глянцеві поверхні не жовтіють від впливу ультрафіолетових випромінювань, легко відштовхують бруд. Естетичний зовнішній вигляд спільно з експлуатаційними характеристиками забезпечують гарантію довговічності віконної конструкції. Зовнішні стінки профілю мають товщину понад 3,0 мм і гарантують високу міцність і надійність зварювальних швів.

* Остаточна ціна може відрізнятися, точну ціну дізнавайтеся у менеджерів компанії ОЛТА
Технічні характеристики
Артикул58135
Оновлення: 02.08.2019
Додано: 02.08.2019
Ідентифікатор: 58135

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення