Т-образне вікно з поворотною і поворотно-відкидний стулками Salamander 2D

Немає в наявності
Продавець: Олта
Т-образне вікно з поворотною і поворотно-відкидний стулками Salamander 2D
Т-образне вікно Salamander 2D складається з двох стулок і фрамуги, яка розташовується у верхній частині конструкції. Ліва стулка вікна робиться поворотною, а права поворотно - відкидною, фрамуга також може відкриватися для провітрювання.

Ціна на вікна пластикові в Києві може варіюватися в залежності від обраного розміру віконної конструкції, форми, способу відкривання, колірного рішення і інших Ваших переваг. Високоякісний профіль Salamander 2D виробляється в Німеччині з 1999 року. Лінійка має бездоганний дизайн в сукупності з високими технічними характеристиками. Вартість вікна пластикового доступна багатьом споживачам, так як вважається продукцією бюджетної категорії.

Вікна пластикові в Києві користуються величезним попитом у населення. Ціни на віконні конструкції швидко окупаються, за рахунок істотної економії по платежах за комунальні послуги. Вікно з фрамугою Salamander 2D забезпечує відмінну теплоізоляцію, хороший захист від вуличного шуму, перешкоджає проникненню всередину вологи і пилу. Т- образні вікна широко застосовують для скління квартир, заміських будинків, котеджів і інших адміністративних будівель.

Вартість вікон пластикових однакових на перший погляд за зовнішнім виглядом, може бути різною в залежності від встановленої фурнітури і різних інженерних рішень. На сайті компанії olta в каталозі можна ознайомитися з усіма варіантами конструкцій, можливим колірним рішенням ламінації профілю, вибрати відповідну фурнітуру. Вам гарантується високий німецький рівень якості виготовлення вікон, які прослужать не один десяток років.

* Остаточна ціна може відрізнятися, точну ціну дізнавайтеся у менеджерів компанії ОЛТА
Технічні характеристики
Артикул58137
Оновлення: 02.08.2019
Додано: 02.08.2019
Ідентифікатор: 58137

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення