Трьохстулкове вікно з поворотно-відкидною, глухою і поворотною стулками Salamander 2D

Немає в наявності
Продавець: Олта
Трьохстулкове вікно з поворотно-відкидною, глухою і поворотною стулками Salamander 2D
Якщо Ви хочете якісно провітрювати кімнату, то слід звернути особливу увагу на трьохстулкове вікно Salamander 2D. Вікно металопластикове з однієї поворотною, однією глухою і однієї поворотно-відкидний стулками відрізняється можливістю різними способами створити сприятливий мікроклімат всередині приміщення. Поворотно - відкидний механізм дозволяє ставити стулку на режим зимового провітрювання, утворюючи мінімальна щілину.

Вікна металопластикові з комбінацією стулок: центральна глуха, а бічні відкриваються можна замовити в компанії ОЛТА. Нерухома частина гарантує міцність конструкції, пропускає багато світла, забезпечує максимальну герметичність конструкції. Ціна на пластикове вікно розраховується з урахуванням Ваших переваг в кольоровій гамі, обраної фурнітури, розміру.

Тристулкові вікна естетично оформлять не тільки квартиру, але і заміський будинок, котедж і офіс. Основою віконної конструкції є фірмовий німецький профіль, який по праву вважається лідером виробництва. Лінійка Salamander 2D за свою, більш ніж двадцятирічну, історію на ринку України зарекомендував себе як еталон надійності і довговічності.

Завдяки повітряним прошаркам камер досягається хороша звукоізоляція і низька теплопровідність. Гладка глянсова поверхню віконної конструкції стійка до будь-яких впливів погодних змін, будь то зимова холоднеча або палюче сонце. Вибираючи Salamander 2D Ви забезпечуєте своє житло надійним захистом від холоду, шуму, проникнення вологи і пилу.

* Остаточна ціна може відрізнятися, точну ціну дізнавайтеся у менеджерів компанії ОЛТА
Технічні характеристики
Артикул58139
Оновлення: 02.08.2019
Додано: 02.08.2019
Ідентифікатор: 58139

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Алюмінієві профілі Profilco