Алюмінієві композитні панелі ALPOLIC - преміум клас для вентильованих фасадів

Немає в наявності
Продавець: Алютал
Алюмінієві композитні панелі ALPOLIC - преміум клас для вентильованих фасадів
ТЦ Gorodok Gallery
Японський матеріал найвищої якості. Алполік забезпечує звукоізоляцію і теплоізоляцію, пожежну безпеку вентильованого фасаду і служить більше 50 років - ідеальне рішення для будинку, якщо в пріоритеті краса та функціональність.

Виробляє панелі корпорація Mitsubishi Chemical, Японія. Визнаний світовий лідер у виробництві алюмокомпозита (алюкобонда). Більше 47 років матеріал Alpolic використовується для обробки витончених фасадів по всьому світу і впевнено утримує позиції лідера преміум якості.

З 2013 року ексклюзивним дистриб'ютором ALPOLIC в Україні є компанія Алютал - імпортер №1 алюмінієвих матеріалів для фасадів в Україні.

Поставка матеріалу Алполік в Україні здійснюється виключно під замовлення. Терміни поставки від 4 до 14 тижнів в залежності від забарвлення. Палітру і прайс на Алполік можна скачати на корпоративному сайті Алютал.

Колись заводи Аlpolic знаходилися тільки в Японії, зараз їх багато і найближчий до України - завод в Німеччині, тому терміни поставки матеріалів істотно знижені. Як і завжди, все залежить від індивідуальних потреб для кожного окремого об'єкта: кольору, розмірів та обсягу.

Якщо пріоритетом архітектора або забудовника є протипожежний захист і бездоганний вигляд фасаду будівлі більше 50 років, тоді вибирають Alpolic, тому що він створений для будівництва і реконструкції кращих навісних вентильованих фасадів в світі.

Алюмінієві композитні панелі ALPOLIC ™ доступні для замовлення в невеликих кількостях. Композитні панелі в версіях ALPOLIC ™ / fr (вогнестійкий) і ALPOLIC ™ A2 (негорючий) доступні в мінімальному обсязі замовлення всього 150 м2. Це гарантує максимальну гнучкість при плануванні проектів і в той же час знижує витрати на зберігання. Послуга доставки відноситься до квітів палітри з 14 класичних кольорів в простих або металевих тонах.

Алюмінієві композитні панелі характеризуються відмінною планарністю, простотою обробки і формування, а також високою міцністю на вигин і стійкістю до атмосферних впливів і тому ідеально підходять для складного дизайну навісних вентильованих фасадів в існуючих і нових будівлях.

Технічні характеристики АЛПОЛІК:
- товщина панелі - 4/5/6 мм
- товщина алюмінію - 0,5 мм
- покриття - LUMIFLON
- ширина панелі - 1250/1285/1500/1535 мм
- довжина панелі до 5000 мм
- тильна сторона захищена плівкою

Замовте зразок матеріалу!
Надсилайте ваш проект на прорахунок!
Технічні характеристики
Артикул58144
Артикул компаніїALPOLIC
Оновлення: 18.01.2021
Додано: 05.08.2019
Ідентифікатор: 58144

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення

Інші пропозиції товарів і послуг