ТЦ Gorodok Gallery

Об'єкт компанії Алютал

ТЦ Gorodok Gallery

ТЦ Gorodok Gallery на Почайній, який динамічно змінюється та постійно вдосконалюється. За останні кілька років його площа збільшилася майже в чотири рази, змінився формат торгового центру, зовнішній і внутрішній дизайн. Був проведений ребрендинг.

Остання реконструкція в Gorodok Gallery була кардинальною, торговий центр змінився повністю. Якісно змінився і фасад будівлі. Для оздоблення фасаду використовувався інноваційний матеріал #Alpolic виробництва корпорації Mitsibishi Chemical з міцним покриттям #Lumiflon, що гарантовано зберігає свій колір протягом 20 років.

Використано 3465 кв.м. #Alpolic FR в унікальних кольорах хамелеонах: DE-RB J6111-G80 Green Forest та DE-RB J5106B-G80 Indian Summer, що змінюють колір в залежності від кута зору.

Монтаж фасаду: Глімар
Генпідрядник: БК МПК ТОВ

Після кількох етапів реконструкції загальна площа ТЦ Gorodok Gallery збільшилась з 10 000 кв. м до 45 000 кв. м, а відвідуваність – з 12 000 до 19 000 чоловік навіть в будній день.

Весь комплекс змін привів до підвищення рентабельності роботи орендарів, і в кінцевому рахунку - до збільшення відвідуваності більш ніж в чотири рази і підвищенню ефективності роботи торгового центру.

Більше об'єктів з використанням панелей тут: https://alutal.com.ua/ua/objects/

#Alutal
— в Україна, Київ

Реалізація об'єкта — 2015 рік
Оновлене: 20.08.2019
Додано: 03.10.2018
Ідентифікатор: 19198

Товари та послуги використовувані на об'єкті Алютал

Ще об'єкти

ТЦ Gorodok Gallery — Алютал
Ресторан Villa Riviera — Алютал
Алюмінієві профілі Profilco