Filmotechnic у Вишгороді

Об'єкт компанії Алютал

Filmotechnic у Вишгороді

Тут створюється обладнання для кіно й телебачення варте Оскарів!

Минулого року остаточно завершено будівництво науково-виробничого центру Filmotechnic у Вишгороді. Фасад штаб-квартири розробників оздоблений композитними панелями преміум классу #Alpolic японської корпорації #Mitsubishi Chemical, що поставляє Алютал.

Будівля має площу більшу за 10000 м2.

Архітектор: Genadiy Degurko
Проект фасаду: Павел Мартынюк (Pavlo Martyniuk)

Будівельні роботи проводились нашими партнерами, командою РС Констракшн, відомі на будівельному ринку ще як РУФ Сервис. Компанія використовує комплексний підхід, інноваційні матеріали та технології, вдало працює з фасадними преміум матеріалами.

Технологічні розробки української компанії Filmotechnic допомогли Спілбергу створити «Війну світів», Бекмамбетову — відразу два «Дозори», а Рону Ховарду — «Код да Вінчі». Обладнання, що створює компанія, працює в одинадцяти країнах світу!

За допомогою апаратури Фільмотехніку знято голівудські «Титанік» та «Казанова», китайський фільм «Герой», а ще відомі «Пограбування по-італійськи», «Дванадцять друзів Оушена», «Король Артур», «Царство небесне», «Бін», «Трансформери», «Залізна людина 2» та багато інших дуже успішних фільмів.

Операторський комплекс Фільмотехніка можна змонтувати на даху будь-якого авто або катера. Керовані за допомогою дистанційного управління, кран і камера можуть плавно обертатися на 360 градусів навколо автомобіля, навіть якщо він рухається на величезній швидкості. Завдяки цьому створюються неймовірні ракурси — і зйомка при цьому яскрава, динамічна та супертехнічна.

Більше об'єктів тут: https://alutal.com.ua/ua/objects/

#Alutal

Реалізація об'єкта — 2017 рік
Оновлене: 20.08.2019
Додано: 03.10.2018
Ідентифікатор: 19199

Товари та послуги використовувані на об'єкті Алютал

Ще об'єкти

ТЦ Gorodok Gallery — Алютал
Ресторан Villa Riviera — Алютал
Вікна, двері, балкони REHAU