Суцільноскляні перегородки, вітрини

Немає в наявності
Продавець: TYSH engineering
Суцільноскляні перегородки, вітрини
Легкість та вишуканість, максимум світла та скла.
Суцільноскляні перегородки стали новим рішенням офісного простору. В епоху глобалізації необхідно швидко обробляти інформацію та приймати рішення, тому проникність та прозорість набувають статусу основи ефективної організації
Суцільноскляні перегородки – один з найефективніших та актуальних способів оформлення офісного простору, торгівельних зон та вхідних груп.
Суцільноскляні перегородки виробляються з загартованого скла товщиною 8-10 мм та зажимного алюмінієвого профіля, що фарбується за шкалою RAL. Скляні секції з’єднуються „стик в стик” (технологічний зазор до 2-х мм).
Загартоване скло характеризується підвищеною механічною міцністю, порівнювано зі звичайним листовим склом, та використовується для безпечного засклення будівельних конструкцій (перегородок, вітрин, вхідних групп). При руйнуванні скло розпадається на дрібні шматочки, які не травмують людей.
Найчастіше використовується скло прозоре, тоноване, матове або з нанесенням малюнка
Фурнітура може бути різноманітною – все залежить від вибраного замовником виробника.

Також пропонуємо вашій увазі безрамні скляні перегородки з подвійним склінням STROYMODA GLASSLINE 2. Ці суцільноскляні безрамні перегородки дозволяють ефективно використовувати природне освітлення, а також візуально розширювати простір. Завдяки подвійному склу ці системи мають високий рівень звукоізоляції.
Технічні характеристики
Артикул59094
Оновлення: 31.01.2021
Додано: 09.06.2020
Ідентифікатор: 59094

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення