Fenster 500

Немає в наявності
Продавець: Viknar’off
Fenster 500
Fenster 500 - доступний профіль та відмінний функціонал

Гарантія 5 років

Елегантний та функціональний дизайн
Вікна Fenster 500 поєднують у собі стриманість, практичність та функціональність. П’ятикамерний профіль – універсальний вибір для будівель будь-якого призначення (житлових, офісних, тощо), що стане додатковою окрасою фасаду та наповнить приміщення світлом. Не тільки класичний білий – широка колірна гама ламінації дозволить підібрати саме той відтінок, який ідеально пасуватиме до вашого інтер’єру.

Безпека та комфорт
Комфорт взимку та влітку – цього легко досягти з вікнами Fenster 500. Вони дбають про сприятливий мікроклімат у будівлі, не пропускаючи вологи та холоду з вулиці. Профіль, шириною 60 мм та енергоефективний склопакет 32 мм гарантують комфорт та безпеку. Разом з якісною німецькою фурнітурою Siegenia вони стануть на заваді будь-кому, хто прагнутиме проникнути до вашої оселі чи офісу.

Якість на роки
Як нові – доступні вікна Fenster 500 такими залишаються довго, адже виготовлені за вимогами європейського стандарту з якісних матеріалів. Вони зберігають привабливий вигляд упродовж тривалої експлуатації, потребуючи тільки періодичного миття. Практичний дизайн робить догляд за вікнами Fenster 500 легким та таким, що не потребує багато часу.

З турботою про природу
Профіль Fenster 500 цілком можна назвати eco-friendly, адже він не містить свинцю та жодних шкідливих для здоров’я речовин. Сировина, з якої виготовляється профіль є абсолютно безпечною, а профіль, який не був використаний для виготовлення вікон піддається повторній переробці.

Основні характеристики

Теплоізоляція - 0,86 м2 °C/Вт
Шумоізоляція - до 32 дБ
Монтажна глибина - 60 мм
Кількість камер - 5
Встановлення склопакетів - 24, 32 мм
Колір ущільнення - чорний
Виробник профілю - Україна
Максимальна площа конструкції - 6,2 м2
Захист від злому - RC1 та RC2
Можливість виготовлення дверей - зовнішнє
Можливість виготовлення нестандартних форм - косі, арки, трапеції
Технічні характеристики
Артикул59964
Оновлення: 02.04.2021
Додано: 02.04.2021
Ідентифікатор: 59964