Сталевий захист на вікна миниДефенс

Немає в наявності
Продавець: НАТОЛ
Сталевий захист на вікна миниДефенс
Декілька технічних характеристик захисних механізмів, які в кращу сторону відрізняються від інших подібних механізмів на ринку:
1) Матеріал: високоміцна сталь
2) Товщина стали без фарбування 5мм з фарбуванням ~5.2 мм.
* На ринку захисних механізмів зустрічаються ~3.2 мм і ~4.2 мм з фарбуванням.
3) Гвинти кріплення поворотних частин механізму виготовлені з високоміцної марки стали, клас міцності 10.9 (на капелюшку є клеймо). Вони застосовуються в особливо відповідальних конструкціях, де напруга на кріплення максимальна.
* На ринку захисних механізмів зустрічаються прості гвинти без розпізнавальних знаків з міцністю ~ 4,8.
4) Ширина основної планки 18мм, що вважається стійкішою.
* На ринку захисних механізмів зустрічається планка 16мм.
5) Спеціальний матеріал і розмір синіх шайб (у білих механізмах) і синіх/білих (у кольорових), який дозволяє щільно скрутити важелі з планкою. Матеріал практично не стираємо, витримує колосальні навантаження і дозволяє плавно повертати важелі механізму.
* На ринку захисних механізмів зустрічаються шайби гіршої якості полімерного матеріалу з меншим зовнішнім діаметром (він має меншу міцність і не дозволяє якісно стягнути важелі з основою). Також зустрічаються фарбовані сталеві шайби (між важелями і основою) - їх мінуси: по-перше поворот важелів відбувається не плавно (це відбувається із-за тертя фарба/фарба), а ривками. Це кінцево не так страшно. По-друге при терті фарба/фарба відбувається стирання шару фарби, у зв'язку з цим станеться непоправне: важелі не фіксуватимуться тертям в положення "закрито", а падатимуть.
6) Знаючи, що "наплив стулки" кромка (куди пасуется ущільнювач і до паза фурнітури) не армується у нашої моделі винесення важелів від планки складає 34 мм. А з урахуванням відступу від напливу стулки на 2 мм (при монтажі) і скруглення на кінці важелів, нахльостування на стулку вікна складає 25 мм. Ця довжина дозволить перекрити паз фурнітури вікна приблизно на 5-7 мм.
* На ринку захисних механізмів зустрічається: винесення важелів від планки 24 мм і відповідно до 15 мм нахльостування. Такі механізми не перекривають паз фурнітури вікна. Вони не доходять на 2- 4 мм. Тобто важелі таких механізмів триматимуть стулку за пластикову, порожнисту, не армовану частину стулки!
7) При повороті важелів на 45гр. З положення "відкрито" до положення "закрито" йде максимальне винесення основи важеля в нашій моделі на 25 мм. Цей показник важливий для монтажу в районі петельної групи і укосу. У 2019 році було вже 5-ть випадків злому вікна з боку петель.
* На ринку захисних механізмів зустрічається винесення на 28 мм. Дуже часто зустрічається, що технологічне місце установки механізму складає менш 30мм. Тому установка буде або неможлива або зі зміною/порушенням рекомендованим правилам установки (зокрема буде порушений проміжок між механізмом і напливом стулки).

Окрім білого кольору Ral 9016. Випускаються, як стандартний колір: Ral 8001 - матовий світло-коричневий (карамель), Ral 8016 матовий темно-коричневий.
Мінімальна 4 шт. на стулку! Можна і 2 шт, але при цьому слабке місце у вікні буде петлева група. (Були випадки зламу петель).
На високі стулки рекомендуємо 6 шт.
Механізми треба встановлювати на вже відрегульовані стулки з відступом 2 мм від напливу стулки.
Нюанси кріплення механізму:
1) Свердлимо свердлом 3 мм пластик і сталь
2) Перший пластик рами/імпоста розсвердлюємо свердлом 4 мм
3) Типи WD40 обробляємо місце свердління металу, оскільки оцинкований шар буде порушений.
4) Саморезы обробляємо будь-яким жировим мастилом або олією не доходячи 10 мм до капелюшка.
5) Кріпильний шуруп укручуємо інструментом з потужністю більше 500 Вт. на низьких оборотах добре натискаючи на нього. Це треба для того, щоб сталь у віконній рамі/імпості розвальцьовувалася і шуруп добре тримався!
6) Затягувати треба максимально туго, але щоб не прокрутився. Інакше усі старання будуть дарма. Радимо перекрутити в інший отвір! Хочемо звернути Вашу увагу на тонкості злому і як цьому перешкоджати:
- zaschitnaya - planka - mehanizmu.html

Місця куди рекомендуємо встановлювати: обов'язкові 2 шт встановлюються на стороні ручки, не доходячи до кутів близько 100 мм (район притиску фурнітури стулки).
Ще 2 шт встановити на стороні петельної групи. Під верхньою і над нижньою петлею.
Якщо стулка шириною більше 750-800 мм встановлюються на горизонтальній частині ще 2 шт не доходячи до кутів 100 мм (майже симетрично першим двом).
Якщо вікно вище 1700 мм і балконні двері, встановити треба над ручкою (район притиску фурнітури стулки) і в районі заднього притиску фурнітури стулки між петель.
Запрошуємо оптових покупців захисних механізмів до співпраці.

On-line перевод имеет ограничение по размеру текста.
Технічні характеристики
Артикул37385
Оновлення: 07.08.2022
Додано: 20.02.2014
Ідентифікатор: 37385

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення