Стрічкопильний верстат STALEX BS-170G

Немає в наявності
Продавець: Ві Ар Саплай
Стрічкопильний верстат STALEX BS-170G
На верстатах з гідророзгрузкою, процес різання (запуск пилки - опускання рами - зупинка пилки) відбувається в автоматичному режимі завдяки гідравлічній системі. Підйом рами здійснюється оператором вручну. Верстат BS-170G дозволяє робити розпили заготовок діаметром до 170мм.

У робочій зоні різання полотно точно ведеться двома напрямними головками. Верстат європейського зразка, з можливістю повороту корпусу пили від 0 ° до + 60 °, призначений для пиляння заготовок під різними кутами і при частій зміні кута пила.

Ріжучий інструмент - нескінченна зварна стрічкова пила. 
Полотно натягується за допомогою натяжного шківа. Колесо натягу приводиться в рух приводним шківом, який в свою чергу, приводиться через редуктор.

Пила опускається під власною вагою, верстат обладнаний дросселіруемим гідравлічним циліндром, який дозволяє автоматично підлаштовувати швидкість опускання пильної рами в залежності від профілю заготовки, що забезпечує оптимальні режими розпилу. Використовуючи дану модель з швидким регулюванням лещат для різання під кутом, повертається рама, а не заготовка. Лещата з системою швидкого відводу прискорюють процес зміни заготовки (прискорене відведення рухомої губки відбувається без обертання маховика). Затиск заготовки здійснюється лещатами вручну, подача заготовки - також вручну. 

Верстат призначений для обробки великої кількості металу, дана модель знаходить широке застосування в серійному і дрібносерійному виробництві.
Технічні характеристики
Артикул39425
Оновлення: 30.01.2022
Додано: 23.05.2014
Ідентифікатор: 39425

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення

Інші пропозиції товарів і послуг