Працюємо під час ВС

activPilot Ergo

Немає в наявності
Продавець: WINKHAUS
activPilot Ergo
Комфорт та зручність з activPilot Ergo

Цей тип поворотно-відкидної фурнітури дозволяє комфортно та зручно користуватися вікном літнім людям та людям з обмеженими фізичними можливостями. Це відбувається завдяки зручній ручці, розміщеній у нижній горизонтальній частині віконної стулки, та механізму закривання/відкривання «без зусиль». Переваги даного типу фурнітури відчутні також у випадку експлуатації вікон, розташованих у важкодоступних місцях.

Зручне розташування віконної ручки

У будинках та квартирах літніх людей часто можна побачити вікна, термін експлуатації яких може перевищувати 20, 30 або навіть 40 років. У більшості випадків старі вікна є не функціональними та важкодоступними для користування, особливо для літніх людей та інвалідів. Однією з перепон, яку важко подолати таким людям без сторонньої допомоги, може стати високо встановлена віконна ручка. Особливо це відчутно у давніх спорудах з високими стелями та великими вікнами, в яких ручки зазвичай розміщені у центральній частині стулки. Бувають також ситуації, коли через особливості розташування вікон, доступ до них обмежений. Нерідко у приватному будинку чи в офісі столи або шафи ускладнюють доступ до вікна.

З урахуванням вищезазначених випадків спеціалісти Winkhaus створили особливий тип фурнітури activPilot Ergo – з ручкою, розміщеною у нижній горизонтальній частині віконної стулки. Його назва пов’язана з «ергономікою» – наукою, що вивчає адаптацію інструментів та обладнання для забезпечення добробуту людини.

Переваги системи

• Використовується для всіх типів профільних систем: ПВХ, дерев’яних та алюмінієвих вікон
• Тільки два типорозміри шин з вбудованим блоком управління
• Подовжена та зручна для користування ручка, розміщена у нижній горизонтальній частині стулки
• Мінімальна глибина пазу: 29 мм (у верхній горизонтальній частині стулки)
• Можуть використовуватися стандартні елементи системи activPilot Concept
• Допоміжний контроль зміщення за допомогою ручки (блок керування у верхній планці)
Технічні характеристики
Артикул40757
Оновлення: 14.12.2020
Додано: 11.09.2014
Ідентифікатор: 40757
Вікна, двері, балкони REHAU