Склопакети з криптоном та аргоном

Немає в наявності
Продавець: Lesya-Plus
Склопакети з криптоном та аргоном
Використання КРИПТОНУ обумовлено істотно більш низькою теплопровідністю в порівнянні з повітрям і аргоном. Теплопровідність криптону в 2,6 рази менше, теплопровідності повітря і в 1,8 рази менше теплопровідності аргону, що збільшує опір теплопередачі склопакета.
Велика щільність, в'язкість і діаметр молекули криптону в порівнянні з аргоном і повітрям призводять до зниження конвекційних струмів всередині склопакета, що також призводить до збільшення опору теплопередачі. Ці ж фактори обумовлюють меншу дифузію криптону в зовнішнє середовище і підвищують довговічність складу газового середовища всередині склопакета.
Криптон значно покращує звукоізоляцію. Швидкість звуку в криптоні на 30% менше, ніж в аргоні і на 36%, ніж у повітрі (знаючи, що затухання звукової хвилі тим сильніше, чим менше швидкість звуку в даній середовищі). Це забезпечує кращий коефіцієнт загасання звуку в середовищі криптону порівняно з чистим аргоном.
Ресурсні випробування на довговічність склопакетів з криптоном довели, що термін експлуатації становить 29 років, що перевершує аналогічний показник для аргонових склопакетів (20 років)

Склопакети з аргоном значно відрізняються від звичайних склопакетів, заповнених сухим повітрям. Вони характеризуються підвищеними ізолюючими властивостями, захищають приміщення від ультрафіолетового випромінювання і мають поліпшені оптичні характеристики.
Теплопровідність аргону значно менше, ніж повітря, тому склопакети з аргоном володіють підвищеними теплоізоляційними характеристиками.. Теплоізоляція таких віконних конструкцій дозволяє не тільки зберігати тепло в приміщенні, а й підтримувати в ньому комфортну температуру в жаркий час. Таким чином, при установці склопакетів з аргоном досягається економія коштів не тільки на опаленні, а й на кондиціонуванні приміщення.
Технічні характеристики
Артикул41488
Оновлення: 20.06.2018
Додано: 28.10.2014
Ідентифікатор: 41488