Рідка тонировочна плівка Хімкор ЛСП-Тон.

Немає в наявності
Продавець: Хімкор
Рідка тонировочна плівка Хімкор ЛСП-Тон.
В процесі експлуатації приміщень, як житлових, так і виробничих або службових доводиться стикатися з проблемою надмірного освітлення або нагрівання, що виникає в літню пору, особливо в південних регіонах, або там, де вікна протягом більшої частини світлового дня висвітлюються прямими сонячними променями.
Одним із шляхів вирішення такої проблеми є застосування фіранок або жалюзі. Однак такий метод має свої недоліки: жалюзі перешкоджають огляду з вікна, вимагають догляду, чищення, в заводських цехах жалюзі неможливі, вартість їх висока.
Найбільш зручним і ефективним рішенням проблеми надмірного освітлення або нагрівання приміщень є застосування тонувальних плівок. Звичайні плівки складаються з одного або декількох шарів полімерної плівки. Однак ціна такої плівки буде від 8 дол. за кв.м. Крім того, така плівка клеїться назавжди і зменшує яскравість проникаючого світла і в зимовий період, коли і так світла мало, в приміщенні стає темно, що заподіює дискомфорт.
Наша компанія розробила унікальний продукт-рідку тонировочную плівку Хімкор ЛСП-Тон. Вона являє собою рідкий склад, який після висихання утворює щільну полімерну плівку з сонцезахисними тонувальними та енергозберігаючими властивостями (перешкоджає нагріванню приміщень, в результаті чого відбувається економія електроенергії (за рахунок зниження використання кондиціонерів)).
Після закінчення літнього періоду плівка легко знімається з вікон, залишаючи їх поверхню ідеально чистими. І взимку в ваші вікна знову надходить сонячне світло.
Головна перевага такої плівки-це її ціна-від 7 грн за 1 кв.м., що дозволяє наносити її кожен сезон. Хімкор ЛСП-Тон представлений в різних кольорах.
Технічні характеристики
Артикул44592
Оновлення: 27.11.2017
Додано: 16.07.2015
Ідентифікатор: 44592

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Виробництво вікон Viknar`off