Працюємо під час ВС

Cистема виносного монтажу Blaugelb Triotherm+

Немає в наявності
Cистема виносного монтажу Blaugelb Triotherm+
Перевірена система – три компоненти
blaugelb профілі Triotherm+
з високо щільного пінолістиролу – один з компонентів системи. Міцні та стійкі профілі характеризуються швидким та простим монтажем та дуже добре інтегруються в усі фасадні системи – ідеальна система навіть при подвійній цегляній стіні.

blaugelb Профілі Triotherm + сприяють ідеальному поєднанню кріплень, допускають велике навантаження, передачею навантажень і оптимальним скороченням усунених теплових містків на основі відмінних ізоляційних властивостей профілів. Вони стабільні за розмірами і на 100% екологічні. профілі були розроблені спеціально для монтажу віконних конструкцій на рівні ізоляції.

Гібридний полімер PowerFix–
однокомпонентна, постійно еластична герметизуюча паста, яка підходить для ущільнення деформаційних та монтажних швів. blaugelb Гібридний полімер PowerFix має не лише прекрасні ущільнюючі властивості, а й силу для фіксації комплектуючих на різних основах. Він діє як герметик та засіб для підтримки фіксації при монтажу профілей.

blaugelb Гвинт для кріплення каркасу FK-T30
гарантує надійність та довго тривалість blaugelb профілів Triotherm+ в конструкції. Якісна вуглецева сталь гвинтів забезпечує максимальну жорсткість та точність при закручуванні. Оптимальний кінчик різьби, що звужується, гарантує загвинчування без зусиль.
Технічні характеристики
Артикул47355
Оновлення: 16.08.2019
Додано: 25.05.2016
Ідентифікатор: 47355

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення
Нова компактна ручка HOPPE