Склопакети з багатофункціональним склом від Глас Трьош Одеса

Немає в наявності
Склопакети з багатофункціональним склом від Глас Трьош Одеса
Сучасні світлопрозорі конструкції повинні володіти широким спектром можливостей, з яких можна виділити кілька ключових функцій, що тісно пов'язані між собою:
1. Пропускання світла
2. Енергозбереження
3. Захист від сонця
4. Зовнішній вигляд світлопрозорих конструкцій

Енергозбереження. Значимість питання енергоефективності в світлопрозорих конструкціях
зростає з кожним витком подорожчання енергоносіїв. Ми з вами, як фахівці, розуміємо, що з точки зору енергозбереження в зимовий період, правильне рішення - це двокамерний склопакет, в якому обов'язковою умовою є наявність двох низькоемісійних стекол, а саме поєднання І-скла з І-склом або поєднання І-скла з багатофункціональним склом.
Приклади формул: 4І-10а-4-10а-4І, 4МФ-10а-4-10а-4І (ширші дистанційні рамки збільшують ефективність)

Необхідність захисту приміщення від зайвого потоку сонячної енергії кожен споживач визначає для себе індивідуально. Можна сформулювати просте правило - якщо ви користуєтеся кондиціонером в літню пору, застосування в склопакеті сонцезахисного скла знизить ваші витрати на охолодження приміщення. В такому випадку, функції - сонцезахисту, світлопропускання і зовнішнього вигляду конструкції варто розглядати в комплексі.

І з цього моменту починається найцікавіше - найбільш ефективно захищає від енергії сонця темніше скло (тоноване в масі з різними типами дзеркального напилення), але у такого типу скла є кілька значних недоліків:
1) чим темніше скло, тим менше природного світла потрапляє в приміщення - це ключове протиріччя функції сонцезахисту з функцією світлопропускання;
2) тоноване в масі скло погіршує сприйняття кольорів предметів, що розташовані за вікном;
3) якщо необхідно забезпечити максимальне енергозбереження в зимовий період, то сонцезахисне скло повинне мати низкоемісійні властивості, тобто бути багатофункціональним.

В результаті, при реалізації функції захисту від сонця, кожен клієнт стоїть перед вибором, що ставити в пріоритеті: або ефективне енергозбереження в поєднанні з максимальним світлопропусканням, або максимальний захист від літньої спеки при поєднанні з кольоровим дзеркальним склом.

Компромісним варіантом є застосування сонцезахисного скла з кольоровим багатофункціональним напиленням, дане рішення:
- Відбиває більше 60% потоку сонячної енергії;
- Дозволить забезпечити максимальне енергозбереження (в двокамерному склопакеті), тому що напилення має багатофункціональні властивості;
- Зберігає природне освітлення (багатофункціональне напилення максимально знижує проходження потоку сонячної енергії в інфрачервоному довгохвильовому діапазоні і незначно зменшує інтенсивність світлового потоку в видимій частини його спектра - коефіцієнт селективності = 1,76-1,91)
- Гармонійно поєднується з іншими елементами фасаду будівлі - блакитний, бронзовий або сріблястий відтінок;
- Забезпечує природню передачу кольорів предметів, розташованих за вікном (колір формується складом напилення, на відміну від тонованих в масі типів скла)

Рекомендовані варіанти застосування:
4МФ Color - 16 Ar - 4 (24мм)
4МФ Color - 16 Thermix Ar - 4 (24мм)
4МФ Color - 10 Ar - 4 - 10 Ar - 4І (32-44мм)
4МФ Color - 10 Thermix Ar - 4 - 10 Thermix Ar - 4І (32-44мм)

ТОВ ГЛАС Трьош ОДЕСА
пров. Високий, 15
65000 Одеса
Технічні характеристики
Артикул47854
Оновлення: 06.09.2016
Додано: 03.09.2016
Ідентифікатор: 47854

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення