Працюємо під час ВС

blaugelb ПСУЛ три в одному TRIOSDL600 74/6-15, A 15 M

Немає в наявності
blaugelb ПСУЛ три в одному TRIOSDL600 74/6-15, A 15 M
Властивості товару blaugelb ПСУЛ три В ОДНОМУ TRIOSDL600 74/6-15 VE = 5 ROLLEN A 15 M: blaugelb Багатофункціональна стрічка TrioSDL600 – це попередньо стиснута 3-рівнева ущільнююча стрічка на основі спеціального, просоченого пінополіуретану.

Скорочення SDL600 означає її властивості:

• Повенестійка понад 600 Па та стійка до атмосферних впливів (ПСТ 1 перевірено) на зовнішній стороні

• Ізоляція від звуку та тепла на функціональному рівні

• Повітронепроникна та пароізоляційна для приміщення (перевірено) На основі її особливих властивостей вона служить для герметизації трьох рівнів монтажних та деформаційних швів на вікнах та дверях. При цьому забезпечується та підтверджується Інститутом віконних технологій Розенхайма цілорічне розсихання швів згідно з Постановою про енергозбереження та нормами DIN 4108-3. Тривала надійність була підтверджена на випробуванні деталі конструкції згідно з директивою MO- 01 / 1: 2007-01 Інституту віконних технологій.

Монтаж можна проводити незалежно від зовнішніх параметрів. Оскільки ущільнення швів blaugelb багатофункціональною стрічкою TrioSDL600 вимагає лише одного робочого кроку, вона надає величезну економію при витратах коштів та часу для здійснення герметизації. blaugelb Багатофункціональна стрічка TrioSDL600 приклеюється та притискається до віконного профілю за допомогою клеючої смуги. Кути та кінці стрічки завжди слід з’єднувати встик. При цьому відрізати стрічку з запасом близько 15 мм. Сірі просочені сторони стрічки повинні бути вставлені до сторони приміщення. Самоклеюча смуга має відмінну адгезію до стандартних віконних профілів. Попередньо стисла blaugelb багатофункціональна стрічка TrioSDL600 має високу пружність та автоматично розширюється до зазначеної ширини швів. Таким чином, всього за допомогою декількох розмірів стрічки можна вирівняти різні допустимі відхилення швів. Рух деталей уловлюється та уникаються розриви на швах. На blaugelb багатофункціональну стрічку TrioSDL600 можна наносити штукатурку та фарбу і, таким чином, вона може бути повністю прихованою. Вона підходить як для ремонту так і для нового будівництва.
Технічні характеристики
Артикул48476
Артикул компанії0418786
Оновлення: 28.04.2020
Додано: 03.01.2017
Ідентифікатор: 48476

Замовте вікна просто за три кроки

Перший крок — заявка на замір вікон

1
Замовлення дзвінка
Замовте дзвінок фахівця і домовтеся про замір для точного розрахунку.
2
Укладання договору
Договір з гарантіями і зазначенням сум і підтвердженням факту оплати
3
Доставка і монтаж
від 1 дня в залежності від обсягу замовлення